Chyba tak, aczkolwiek doczytalam ze brak mi chyba najwazniejszych kirow, odpowiedzialnych za komunikacje miedzy zarodkiem a mna :/Aa to kir bx to dobry ja mam aa i to ten zły z tego co już doczytałam
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Megi piekne dzieciatkoTy masz brzuch , ja nie a dzieci dalej rosna. Zaczynam jutro 15 dc. Najwazniejsze ze zdrowe.http://Zobacz załącznik 922631
Mój maluszek ma już około 10 cm. W piątek odbieram wyniki z prenatalnych (mam stresika) moje dziecko nie chce się ujawnić co do płci,a wszyscy wokoło pytają u mnie 15tc 3d
Mi wysadza pod koniec dnia, ale dzisiaj kupiłam same czarne rzeczy (podobno czarny wyszczuplaMegi piekne dzieciatkoTy masz brzuch , ja nie a dzieci dalej rosna. Zaczynam jutro 15 dc. Najwazniejsze ze zdrowe.
Zdrowe dzieciaczki i to najważniejsze
Szczescie1986
Jak znajdę to ci napisze jakie dokładnie potrzebne są u ciebie chyba 1 brak ale nie chce ciebiw wprowadzać w bladChyba tak, aczkolwiek doczytalam ze brak mi chyba najwazniejszych kirow, odpowiedzialnych za komunikacje miedzy zarodkiem a mna :/
Potem prześle ci
Dziekuje A orientujesz sie moze, czy jako kobieta tez powinnam zrobic hla-c badanie?Jak znajdę to ci napisze jakie dokładnie potrzebne są u ciebie chyba 1 brak ale nie chce ciebiw wprowadzać w blad
Potem prześle ci
Justyska13
Dziewczyny jaka polecacie klinike wlasnie do in vitro? Ja jestem z podkarpacia. Wiem ze nie wazna odleglosc a skutecznosc, ale chciałam tak orientacyjnie podac okolice.
JoannaRak
Dziewczyny, nie wiem co jest ze mna ale takiego luzackiego podejscia do wynikow bety to jeszcze nie mialam, nie wiem co sie ze mna dzieje, czy to brak wiary i po prostu juz luz co bedzie to bedzie czy jak, ale jak zawsze mialam mega nerwa to teraz mi po prostu lezy, moze to troche tak mi sie wydaje ale zawsze bylam mega zestresowana, kazda minuta mi sie dluzyla a teraz jest tak mega dziwnie. Sama nie wiem co o tym myslec, czy to po prostu przez brak nadziei, rezygnacja czy cokolwiek. Mialyscie tez tak????
No niezaleznie, dzisiaj podalam kolejny neupogen a jutro sprawdzenie estradiolu, bety, progesteronu i morfologia do sprawdzenia. Powodzenia dla tych co jutro tez testuja.
No niezaleznie, dzisiaj podalam kolejny neupogen a jutro sprawdzenie estradiolu, bety, progesteronu i morfologia do sprawdzenia. Powodzenia dla tych co jutro tez testuja.
Ja za czwartym razem tez tak mialam. Juz mi byl caly proces wlacznie ze stymulacja obojetny.Dziewczyny, nie wiem co jest ze mna ale takiego luzackiego podejscia do wynikow bety to jeszcze nie mialam, nie wiem co sie ze mna dzieje, czy to brak wiary i po prostu juz luz co bedzie to bedzie czy jak, ale jak zawsze mialam mega nerwa to teraz mi po prostu lezy, moze to troche tak mi sie wydaje ale zawsze bylam mega zestresowana, kazda minuta mi sie dluzyla a teraz jest tak mega dziwnie. Sama nie wiem co o tym myslec, czy to po prostu przez brak nadziei, rezygnacja czy cokolwiek. Mialyscie tez tak????
@Vorreiavereunbimbo ale 25% tej chromatyny to chyba jeszcze nie jakis totalny dramat? Moj ma chyba 20%...
@tamiza ale cudowny!!!!! Moje gratulacje!!!
Ktoras pytala o histeroskopie w Ciechocinku - ja miałam.
Zabieg w pełnej narkozie, po jakiejs godzince czy dwoch puszczaja do domu. Jak po punkcji.
Szczescie1986
Raczej to są badania dla facetówDziekuje A orientujesz sie moze, czy jako kobieta tez powinnam zrobic hla-c badanie?
reklama
Margit2018
Warszawa novumDziewczyny jaka polecacie klinike wlasnie do in vitro? Ja jestem z podkarpacia. Wiem ze nie wazna odleglosc a skutecznosc, ale chciałam tak orientacyjnie podac okolice.
Podziel się: