dżoasia
Fanka BB :)
Piękny, najlepszy!!! Wynik super!!Dzień dobry dziewczynki! Dziewczyny zrobiłm betę 9dpt 89,90 !!! ( Moje wczesniejsze próby 4dpt beta <0,1 i dwa negatywne sikańce). Powtórzę w piątek, ale czy to już dobry znak?
Pięknie Mikołaju, cudowne wieści przynosisz dzisiajCześć Ciocie [emoji173][emoji173]
Jesteśmy w komplecie... cali i zdrowi.
Maluszek ma się dobrze... kręci się jak jego mamusia zanim w ciąży nie była[emoji14]
Jeśli chodzi o płeć.. to jestem chyba dziewczynka ale to nic pewnego...
Dziewczyny walczcie... walczcie... walczcie.. I nigdy się nie poddawajcie, choćby musieli Was zbierać z ziemi to dla takich chwil warto!!!! [emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 922654
Jak na moje bardzo niefachowe w temacie Kirów oko to chyba nie jest źle? A wręcz nawet dobrze. Ale nie mam pojecia jak to się ma do hla...Dziewczynki pomozcie z interpretacja KIR prosze. To moje KIR. Moj M ma hla-c 07*,12*.
Tinuś, ja co miesiąc od kwietnia coś działam, także tego...Kurcia a jednakChoć miałam nadzieję,że będzie inaczej.Ogromnie współczuje,ze musisz to przechodzić wszystko.
Moja Droga pociesze Cię ,że masz jeszcze 4 mrozaczki!!
Ja nigdy żadnego się nie doczekałam.
Zobaczysz w przyszłym roku będzie kurczaczek albo i dwa
@Never give cudny widok!!!!
@annemarie parka?Ależ cudownie!!
@Czarnula34 Jane..ko sobie daruj-ja byłam u niego w sumie na kilku konsultacjach bez zabiegu ale jak go bardziej interesowały wakacje niż nasza sytuacja zrezygnowaliśmy.Szkoda czasu i nerwów i kasy.
@Margit2018 u kogo leczysz się w NO.um?
@Majaaa dziewczyno lepiej być nie może!!!
@Laurka2019 niestety w tym temacie nie ma żadnej gwarancji..Ja robiłam badanie raz i już się nie zdecyduje-szkoda kasy.
@dżoasia działaś coś w grudniu czy w styczniu startujesz?
Pozdrawiam wszystkie ciężarne!