reklama
ilmenau
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, ja już po
Są piękne dwa serduszka, dzieciaki mają po 4.2 i 4.6 mm Założono mi kartę ciąży. Dr oczywiście mówiła, że jeszcze wszystko może się zdarzyć, ale chyba zaczęłam wierzyć, że będzie ok Dziękuję wszystkim za kciuki
Pięknie!!!
Teraz trochę matka odetchniesz
Blondasek85
W końcu zadzwonili. Z 3 komórek zaplodnily się 2. Jeśli nic się złego nie wydarzy to w czwartek lub sobotę będzie transfer więc znowu czekam na wiadomości. Ale nas to ivf uczy cierpliwości.
Super! Zawsze to 2 szanse,teraz tylko najgorsze to czekanie.Ja wzięłam sobie tym razem cały tydzień wolnego w pracy wiec dziś posprzątałam sobie w dokumentach i piekę ciasto marchewkowe.
W końcu zadzwonili. Z 3 komórek zaplodnily się 2. Jeśli nic się złego nie wydarzy to w czwartek lub sobotę będzie transfer więc znowu czekam na wiadomości. Ale nas to ivf uczy cierpliwości.
Trzymam kciuki za bobaski.
Ivf uczy cierpliwości ale też ile nas nerwów kosztuje. Każdy etap, każda podgladanko, punkcja ile pobiora komórek, potem telefony od embriologiw, transfer, czekanie, beta, przyrost, serduszko .... Itd. Itd
ilmenau
Bardzo ładny wynik. Trzymam kciuki za dalszy rozwój zarodków
Teraz będziesz mieć testy cierpliwości, najpierw do transferu, potem beta, potem serduszko. Never ending story
@Laurka2019 mocne kciuki!!!!
@sssurykatka podwójne szczęście!!Yeah!!!!
Dziewczyny czy wiecie co z Oliwcią?
@sssurykatka podwójne szczęście!!Yeah!!!!
Dziewczyny czy wiecie co z Oliwcią?
gosia2889
Zaangażowana w BB
Ufffff dzięki poprzednio nie miałam takich sensacji uspokoiłaś mnie ...Z bólem brzucha miałam nocne akcje, ból chyba pochodził od jajników. Transfer się powiódł, jestem w ciąży
reklama
Laurka2019
Cudowne wieści.Cześć dziewczyny, ja już po
Są piękne dwa serduszka, dzieciaki mają po 4.2 i 4.6 mm Założono mi kartę ciąży. Dr oczywiście mówiła, że jeszcze wszystko może się zdarzyć, ale chyba zaczęłam wierzyć, że będzie ok Dziękuję wszystkim za kciuki
Wszystkiego najlepsiejszego dla Waszej trojeczki.
Zyczymy sobie wiecej takich newsów
Podziel się: