reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Surykaciu mnie sie wydaje, ze zasni s to by ci dal bete w setkach tysiecy. Tu rosnie ok, ale na bank beda blizniaki o ile ktorys sie dodatkowo nie podzielil;) Ciocia dzoasia ci to mowi:)
Asia, u mnie podejrzewali zasniad przy becie ponad 20tys. Ale to byla zupelnie inna sytuacja niz u Surykatki (!!!) bo moj pecherzyk byl slabo rozwiniety i za maly na dany etap po transferze, pomimo wysokiej bety bylo puste jajo.

U mnie po wizycie. Dzis 23dpt. Z moich amatorskich wyliczen to jest 6+0.
Pecherzyk jest w macicy, ladny, dobrej wielkosci. Zarodka nie widac jeszcze ale doktor mowi ze jest jak najbardziej ok. Mam przyjść za 2 tyg zeby juz serce bylo na 100%. Zobacz załącznik 915824
Kurciu piekny widok [emoji7] czekamy z Toba na nastepne usg [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Dziekuje kochana jutro ide do poloznej i jakos pokombinuje zeby jakies badania zrobili. Moja znajoma w pracy ma corke w ciazy na tym samym etapie co ja. Dziewczyna zemdlala w metrze i jej polozna powiedziala, zeby sie nie przejmowac bo to normalne [emoji33][emoji33][emoji33]
Ehh no trzeba przyznac, ze maja specyficzne luzne podejscie do tematu..

Dziękuję dziewczyny, zakładam wersję, że bliźniaki. I nie myślę przez 2 dni :) Może po usg do durnego łba dojdzie, że trzeba się cieszyć...
Gratulacje.Kochana ja tak naprawdę zaczęłam żyć spokojnie z ciąży gdy potwierdziły się pierwsze ruchy zanim to nastąpiło żyłam z wizyty na wizytę najpierw od bety do bety.Oczywiscie radość wielka pomieszana z obawą.Dzis mój synek ma 4 miesiące i śpi słodko przy mnie i ta radość z obawą o niego są nadal i już pewnie tak będzie.Powodzenia! życzę nudnej ciąży.

Ja tez mialam dwa wieczory takie ze jakby okresowo podbrzusze czulam,ale jak sie polozylam i poglaskalam brzuszek to po paru minutach przechodzilo.
Pamietaj ze bol podobny do okresowego czesto jest oznaką wczesnej ciażyz:) Czekac musimy na wyniki bety i stresu trzeba unikać! I jak maluszek ma walczyc jak w niego nie wierzysz?
Pesymizm w niczym nie pomoze,kochaj swoją dziecinke i dbaj o nią,na ryczenie przyjdzie czas przy porodzie✊

A ty kiedy testujesz?

reklama
Mamy wykupiony pakiet w Ciechocinku,więc nas to blokuje na razie. Dzięki za pomysł z dr Wolskim, zapomniałam o nim. Spróbuję nas zapisać na wizytę do niego. I koniecznie muszę podpytać o biopsję. Tak,to będzie trzecia stymulacja. Chcieliśmy jeszcze raz na naszych komórkach próbować,ale wiadomo,jak mi ktoś powie,że mam 1% szans,to szkoda zdrowia i czasu. Trzeba będzie o nd pomyśleć.
@Kurcia mega kciuki za wizytę! Wracaj do nas z dobrymi wiadomościami. :*
Miłego dnia wszystkim!
A mieliście konsultacje w GC z dr Szczęba.ra ?
Mój mąż ma azoospermie, jest po 3 pełnych biopsjach w GC i właśnie zaczynam 36 tc

Aaaa.... I najlepszy efekt hodowli zarodków mieliśmy jak wzięliśmy dodatkowo embryoGen jako podloze do hodowli

Do góry