reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Surykaciu mnie sie wydaje, ze zasni s to by ci dal bete w setkach tysiecy. Tu rosnie ok, ale na bank beda blizniaki o ile ktorys sie dodatkowo nie podzielil;) Ciocia dzoasia ci to mowi:)
Asia, u mnie podejrzewali zasniad przy becie ponad 20tys. Ale to byla zupelnie inna sytuacja niz u Surykatki (!!!) bo moj pecherzyk byl slabo rozwiniety i za maly na dany etap po transferze, pomimo wysokiej bety bylo puste jajo.

U mnie po wizycie. Dzis 23dpt. Z moich amatorskich wyliczen to jest 6+0.
Pecherzyk jest w macicy, ladny, dobrej wielkosci. Zarodka nie widac jeszcze ale doktor mowi ze jest jak najbardziej ok. Mam przyjść za 2 tyg zeby juz serce bylo na 100%. Zobacz załącznik 915824
Kurciu piekny widok [emoji7] czekamy z Toba na nastepne usg [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Dziekuje kochana jutro ide do poloznej i jakos pokombinuje zeby jakies badania zrobili. Moja znajoma w pracy ma corke w ciazy na tym samym etapie co ja. Dziewczyna zemdlala w metrze i jej polozna powiedziala, zeby sie nie przejmowac bo to normalne [emoji33][emoji33][emoji33]
Ehh no trzeba przyznac, ze maja specyficzne luzne podejscie do tematu..

Dziękuję dziewczyny, zakładam wersję, że bliźniaki. I nie myślę przez 2 dni :) Może po usg do durnego łba dojdzie, że trzeba się cieszyć...
Gratulacje.Kochana ja tak naprawdę zaczęłam żyć spokojnie z ciąży gdy potwierdziły się pierwsze ruchy zanim to nastąpiło żyłam z wizyty na wizytę najpierw od bety do bety.Oczywiscie radość wielka pomieszana z obawą.Dzis mój synek ma 4 miesiące i śpi słodko przy mnie i ta radość z obawą o niego są nadal i już pewnie tak będzie.Powodzenia! życzę nudnej ciąży.

Ja tez mialam dwa wieczory takie ze jakby okresowo podbrzusze czulam,ale jak sie polozylam i poglaskalam brzuszek to po paru minutach przechodzilo.
Pamietaj ze bol podobny do okresowego czesto jest oznaką wczesnej ciażyz:) Czekac musimy na wyniki bety i stresu trzeba unikać! I jak maluszek ma walczyc jak w niego nie wierzysz?
Pesymizm w niczym nie pomoze,kochaj swoją dziecinke i dbaj o nią,na ryczenie przyjdzie czas przy porodzie✊

A ty kiedy testujesz?

reklama
Mamy wykupiony pakiet w Ciechocinku,więc nas to blokuje na razie. Dzięki za pomysł z dr Wolskim, zapomniałam o nim. Spróbuję nas zapisać na wizytę do niego. I koniecznie muszę podpytać o biopsję. Tak,to będzie trzecia stymulacja. Chcieliśmy jeszcze raz na naszych komórkach próbować,ale wiadomo,jak mi ktoś powie,że mam 1% szans,to szkoda zdrowia i czasu. Trzeba będzie o nd pomyśleć.
@Kurcia mega kciuki za wizytę! Wracaj do nas z dobrymi wiadomościami. :*
Miłego dnia wszystkim!
A mieliście konsultacje w GC z dr Szczęba.ra ?
Mój mąż ma azoospermie, jest po 3 pełnych biopsjach w GC i właśnie zaczynam 36 tc

Aaaa.... I najlepszy efekt hodowli zarodków mieliśmy jak wzięliśmy dodatkowo embryoGen jako podloze do hodowli

Do góry