reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jak coś to piszcie na priv

Załączniki

• IMG_20181112_151737.jpg
    IMG_20181112_151737.jpg
    408,6 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Tak trzymaj :)
Zamartwianie się nic nie da.
Popłakałam sobie trochę, ale już zebrałam sie do kupy. Co ma być będzie. Któraś wspomniała tu o @PaulinkaP, może i u mnie stanie się cud?
Na razie cieszę się, że w ogóle coś ruszyło. Pierwszy raz w życiu zobaczyłam pozytywną betę.
Kochana ja miałam podane dwa zarodeczki dwie blastki ;) i robiłam pierwsza bete 8 dnia i była coś ponad 60 a 10 dnia była ponad 120 potem 12 dnia był już lichy przyrost bo coś 150 a 14 dnia miałam niecałe 200 a potem już nie badałam i mam pod serduszkiem córeczkę dziisaj słuchałam jak jej serduszko pięknie bije ;) nikt nie wierzył ,ze będzie zdrowa ciaza i będzie dobrze a jak widać wiara czyni cuda i mamy 19+4 tc życzę aby było dobrze

Tak, lekarka kazała zrobić betę w czwartek 15 listopada :) Ja właśnie mam już jakąś schizę bo bolą mnie piersi i brzuch jak na okres więc co drugi dzień beczę mężowi na ramieniu że pewnie nic z tego nie będzie :(
Ja tez mialam dwa wieczory takie ze jakby okresowo podbrzusze czulam,ale jak sie polozylam i poglaskalam brzuszek to po paru minutach przechodzilo.
Pamietaj ze bol podobny do okresowego czesto jest oznaką wczesnej ciażyz:) Czekac musimy na wyniki bety i stresu trzeba unikać! I jak maluszek ma walczyc jak w niego nie wierzysz?
Pesymizm w niczym nie pomoze,kochaj swoją dziecinke i dbaj o nią,na ryczenie przyjdzie czas przy porodzie✊

Kochana ja miałam podane dwa zarodeczki dwie blastki ;) i robiłam pierwsza bete 8 dnia i była coś ponad 60 a 10 dnia była ponad 120 potem 12 dnia był już lichy przyrost bo coś 150 a 14 dnia miałam niecałe 200 a potem już nie badałam i mam pod serduszkiem córeczkę dziisaj słuchałam jak jej serduszko pięknie bije ;) nikt nie wierzył ,ze będzie zdrowa ciaza i będzie dobrze a jak widać wiara czyni cuda i mamy 19+4 tc życzę aby było dobrze
Dziękuję ci, kochana, aż się popłakałam...
Gratuluję córci, to muszą być niesamowite wrażenia, ciesz się zdrową ciążą do końca :)

@PaulinkaP dziękujemy za Twoją historie:) wszystkim Nam potrzeba silnej wiary w siebie i nasze kruszynki.
Wszystkiego dobrego dla Was:*

Dzien dobry, musze Wam powiedziec ze jest mi przykro... Trzykrotnie prosilam o pomoc, co jeszcze zbadac przed przyjeciem mrozaka... zadna nie odpisala...no nic, szukam pomocy gdzie indziej...
Trzymam kciuki za wszystkie betujace dzis.
Anetko no coś ty , nie miałam pomysłu co jeszcze przepadać. Buźka dla ciebie i nie gniewaj się

Tak trzymaj :)
Zamartwianie się nic nie da.
Popłakałam sobie trochę, ale już zebrałam sie do kupy. Co ma być będzie. Któraś wspomniała tu o @PaulinkaP, może i u mnie stanie się cud?
Na razie cieszę się, że w ogóle coś ruszyło. Pierwszy raz w życiu zobaczyłam pozytywną betę.
@Akatombo ja raz miałam 10 dpt bete 118, a 12 dpt ok. 130 i dopiero potem beta poszła rowno do góry i dziś jestem w 33 tc, więc nie trać jeszcze nadziei!!!

reklama
Dziewczyny a czy któraś z was miała wskazaną dietę bezglutenową? Że niby gluten powoduje niepłodnosć?
Sliweczko, moj gastrolog caly czas mi wmawial, ze gluten to zlo i jest rowniez odpowiedzialny za problemy z plodnoscia. Mam obecne we krwi przeciwciala glutenowe, ale wycinek z jelita byl prawidlowy, wiec nie ma celiakii. I zarowno punkcja jak i szczesliwy transfer odbyly sie gdy jadlam pszenice, wiec chyba ciezko tak jednoznacznie winic za wszystko gluten [emoji6]

Do góry