Kochana, cieszę się z twoich dobrych wiadomości Za niedługo będzie serduszkoU mnie po wizycie. Dzis 23dpt. Z moich amatorskich wyliczen to jest 6+0.
Pecherzyk jest w macicy, ladny, dobrej wielkosci. Zarodka nie widac jeszcze ale doktor mowi ze jest jak najbardziej ok. Mam przyjść za 2 tyg zeby juz serce bylo na 100%. Zobacz załącznik 915824
reklama
U
użytkowniczka v
Gość
Kurciu tak się cieszę! Gratulacje Mamusiu!U mnie po wizycie. Dzis 23dpt. Z moich amatorskich wyliczen to jest 6+0.
Pecherzyk jest w macicy, ladny, dobrej wielkosci. Zarodka nie widac jeszcze ale doktor mowi ze jest jak najbardziej ok. Mam przyjść za 2 tyg zeby juz serce bylo na 100%. Zobacz załącznik 915824
Tak trzymajDziękuję dziewczyny, zakładam wersję, że bliźniaki. I nie myślę przez 2 dni Może po usg do durnego łba dojdzie, że trzeba się cieszyć...
Zamartwianie się nic nie da.
Popłakałam sobie trochę, ale już zebrałam sie do kupy. Co ma być będzie. Któraś wspomniała tu o @PaulinkaP, może i u mnie stanie się cud?
Na razie cieszę się, że w ogóle coś ruszyło. Pierwszy raz w życiu zobaczyłam pozytywną betę.
sssurykatka
Fanka BB :)
Ok, 2 surykatki raz, proszę Ja juz się przyzwyczailam do myśli o 1 pęcherzyku, ale widac musi być rollercoaster od poczatku do koncaTajemnca miecia ...a swoja droga jesli przy takiej beciorze tam nie bedzie 2 surykatek to normalnie zamykamy forum! [emoji38]
sssurykatka
U Paulinki było tak samo, beta kiepsko przyrastała nawet przez 2-3 kontrole, już tu się nawet dyskusja wywiązała, ze po co sobie nadzieje robić a tu corcia fika w brzuchu! Ja jeszcze wierzę w Twojego malucha! (Choć wiem, że latwo powiedzieć...). Ściskam!Tak trzymaj
Zamartwianie się nic nie da.
Popłakałam sobie trochę, ale już zebrałam sie do kupy. Co ma być będzie. Któraś wspomniała tu o @PaulinkaP, może i u mnie stanie się cud?
Na razie cieszę się, że w ogóle coś ruszyło. Pierwszy raz w życiu zobaczyłam pozytywną betę.
Mieciu85
Ok, 2 surykatki raz, proszę Ja juz się przyzwyczailam do myśli o 1 pęcherzyku, ale widac musi być rollercoaster od poczatku do konca
Dwie surykatki na wynos prosze
Lotta84
Kochane,
przede mną małe wakacje, a potem przygotowania do 4 transferu. Od wujka Jarka mam zaleconą immunosupresje, intarlipd, acard, heparyne 0,6. Nigdy nie badalam si pod kątem IO. Czy powinnam to jeszcze sprawdzić?Czy te badanie ma wplyw na zagnieżdzenie, utrzymanie ciąży?
@sssurykatka beta wbija w ziemię, cudowne info i kciuki za piękne bliźniacze usg
@Akatombo nie poddajemy się, wszystko może się jeszcze zdażyć, kciuków nie puszczamy
przede mną małe wakacje, a potem przygotowania do 4 transferu. Od wujka Jarka mam zaleconą immunosupresje, intarlipd, acard, heparyne 0,6. Nigdy nie badalam si pod kątem IO. Czy powinnam to jeszcze sprawdzić?Czy te badanie ma wplyw na zagnieżdzenie, utrzymanie ciąży?
@sssurykatka beta wbija w ziemię, cudowne info i kciuki za piękne bliźniacze usg
@Akatombo nie poddajemy się, wszystko może się jeszcze zdażyć, kciuków nie puszczamy
reklama
Ja również mam do oddania puregonDziewczyny mam na sprzedaż Puregon 300. Ważność do 06.2019. Chętne zapraszam na priv.
Podziel się: