reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie po wizycie. Dzis 23dpt. Z moich amatorskich wyliczen to jest 6+0.
Pecherzyk jest w macicy, ladny, dobrej wielkosci. Zarodka nie widac jeszcze ale doktor mowi ze jest jak najbardziej ok. Mam przyjść za 2 tyg zeby juz serce bylo na 100%. Zobacz załącznik 915824
Kochana, cieszę się z twoich dobrych wiadomości :) Za niedługo będzie serduszko :)

reklama
Dziękuję dziewczyny, zakładam wersję, że bliźniaki. I nie myślę przez 2 dni :) Może po usg do durnego łba dojdzie, że trzeba się cieszyć...
Tak trzymaj :)
Zamartwianie się nic nie da.
Popłakałam sobie trochę, ale już zebrałam sie do kupy. Co ma być będzie. Któraś wspomniała tu o @PaulinkaP, może i u mnie stanie się cud?
Na razie cieszę się, że w ogóle coś ruszyło. Pierwszy raz w życiu zobaczyłam pozytywną betę.

Tak trzymaj :)
Zamartwianie się nic nie da.
Popłakałam sobie trochę, ale już zebrałam sie do kupy. Co ma być będzie. Któraś wspomniała tu o @PaulinkaP, może i u mnie stanie się cud?
Na razie cieszę się, że w ogóle coś ruszyło. Pierwszy raz w życiu zobaczyłam pozytywną betę.
U Paulinki było tak samo, beta kiepsko przyrastała nawet przez 2-3 kontrole, już tu się nawet dyskusja wywiązała, ze po co sobie nadzieje robić a tu corcia fika w brzuchu! Ja jeszcze wierzę w Twojego malucha! (Choć wiem, że latwo powiedzieć...). Ściskam!

Kochane,
przede mną małe wakacje, a potem przygotowania do 4 transferu. Od wujka Jarka mam zaleconą immunosupresje, intarlipd, acard, heparyne 0,6. Nigdy nie badalam si pod kątem IO. Czy powinnam to jeszcze sprawdzić?Czy te badanie ma wplyw na zagnieżdzenie, utrzymanie ciąży?
@sssurykatka beta wbija w ziemię, cudowne info i kciuki za piękne bliźniacze usg:)
@Akatombo nie poddajemy się, wszystko może się jeszcze zdażyć, kciuków nie puszczamy:)

reklama
Do góry