reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U mnie po wizycie. Dzis 23dpt. Z moich amatorskich wyliczen to jest 6+0.
Pecherzyk jest w macicy, ladny, dobrej wielkosci. Zarodka nie widac jeszcze ale doktor mowi ze jest jak najbardziej ok. Mam przyjść za 2 tyg zeby juz serce bylo na 100%. Zobacz załącznik 915824
Kochana, cieszę się z twoich dobrych wiadomości :) Za niedługo będzie serduszko :)

reklama
Dziękuję dziewczyny, zakładam wersję, że bliźniaki. I nie myślę przez 2 dni :) Może po usg do durnego łba dojdzie, że trzeba się cieszyć...
Tak trzymaj :)
Zamartwianie się nic nie da.
Popłakałam sobie trochę, ale już zebrałam sie do kupy. Co ma być będzie. Któraś wspomniała tu o @PaulinkaP, może i u mnie stanie się cud?
Na razie cieszę się, że w ogóle coś ruszyło. Pierwszy raz w życiu zobaczyłam pozytywną betę.

Tak trzymaj :)
Zamartwianie się nic nie da.
Popłakałam sobie trochę, ale już zebrałam sie do kupy. Co ma być będzie. Któraś wspomniała tu o @PaulinkaP, może i u mnie stanie się cud?
Na razie cieszę się, że w ogóle coś ruszyło. Pierwszy raz w życiu zobaczyłam pozytywną betę.
U Paulinki było tak samo, beta kiepsko przyrastała nawet przez 2-3 kontrole, już tu się nawet dyskusja wywiązała, ze po co sobie nadzieje robić a tu corcia fika w brzuchu! Ja jeszcze wierzę w Twojego malucha! (Choć wiem, że latwo powiedzieć...). Ściskam!

Kochane,
przede mną małe wakacje, a potem przygotowania do 4 transferu. Od wujka Jarka mam zaleconą immunosupresje, intarlipd, acard, heparyne 0,6. Nigdy nie badalam si pod kątem IO. Czy powinnam to jeszcze sprawdzić?Czy te badanie ma wplyw na zagnieżdzenie, utrzymanie ciąży?
@sssurykatka beta wbija w ziemię, cudowne info i kciuki za piękne bliźniacze usg:)
@Akatombo nie poddajemy się, wszystko może się jeszcze zdażyć, kciuków nie puszczamy:)

reklama
Do góry