reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A mieliście konsultacje w GC z dr Szczęba.ra ?
Mój mąż ma azoospermie, jest po 3 pełnych biopsjach w GC i właśnie zaczynam 36 tc

Aaaa.... I najlepszy efekt hodowli zarodków mieliśmy jak wzięliśmy dodatkowo embryoGen jako podloze do hodowli
My niby te zarodki mieliśmy ok, bo były dwa trzydniowe 8A i dwie blastki 4AB,ale zapytam o ten embryogen. Tamiza,a przypomnisz mi po ilu próbach Wam się udało? Mam taki kryzys już nie wiem co mam zrobić żeby w końcu zaskoczyło.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny jak brałam duphaston to miałam bóle jak na @ jak przerwała to nic zero cisza :( o czym to może świadczyć? Chciałam się pochwalić że dzisiaj przejechałem 19 km na rowerze czuje się taka zmęczona że chyba padnie ale uwielbiam takie uczucie totalnego zmęczenia :) oczywiście mając świadomość że zaraz się położę :)

Nie mieliśmy,ale przyszliśmy do GC już z wszystkimi badaniami i diagnozą- delecja azf c,więc nie da się nic poprawić,bo to genetyka; może dlatego nie wysłali nas do niego na konsultację. My niby te zarodki mieliśmy ok, bo były dwa trzydniowe 8A i dwie blastki 4AB,ale zapytam o ten embryogen. Tamiza,a przypomnisz mi po ilu próbach Wam się udało? Mam taki kryzys już nie wiem co mam zrobić żeby w końcu zaskoczyło.
Aniu trzeba probooowac i jeszcze raz probowac. Moze zrob sobie chociaz kiry i bedzie wiadomo, czy masz problem tez z implantacja czy trzeba czekac na silacza po prostu. W Waszym przypadku to juz chyba nie o klinike chodzi bo stymulacje mieliscie od i zarodki ladne, chociaz wiadomo, ze organizacja jest jaka jest... :/
Powiesz czy mialas z lekow cos oprocz progesteronu?

reklama
Dzien dobry, musze Wam powiedziec ze jest mi przykro... Trzykrotnie prosilam o pomoc, co jeszcze zbadac przed przyjeciem mrozaka... zadna nie odpisala...no nic, szukam pomocy gdzie indziej...
Trzymam kciuki za wszystkie betujace dzis.

Ja bym Ci napisała ale nie mam zielonego pojęcia bo nigdy do „tych „etapów nie doszłam [emoji846]

Do góry