Ja spałam na którym mi pasowało ale jakos pod koniec ciąży chyba na prawym jak lezalam na usg to Małej się ciężko oddychalo i Doktorka kazała mi spac na lewymDziewczyny zastanawiam się jak to jest z tym spaniem i leżakowaniem w ciazy. I tak się zastanawiam jak Wy sobie z tym radzicie. Wyczytałam ze najlepsza pozycja to lewy bok. No ok ale jak ja z 60%dnia przeleze plus cała noc to nie sposób tylko na lewym boku... i zastanawiam się czy inna pozycja nie zagraża maluchowi??
No to moje gratulacje ❤ Mała dała troche na poczatku popalic bo bolal ja brzuszek ale ogolnie to sama zasypia , fakt czasem trzeba ja ponosic bo ciekawa świata no i Maly kolosik ald waga urodzeniowa 4220 więc wieszJejku jak ten czas leci, juz 3 miesiace! Mam nadzieje, ze Lenka sie dobrze chowa i daje mamie czasami fory Dziekuje, ze pytasz kochana, u nas 17+4 tez nie wiem gdzie ten czas uciekl... za niedlugo polowkowe wiec trzymajcie kciuki . Oprocz malych stresow po drodze jak narazie idzie dobrze odpukac.
A juz wiesz kogo nosisz pod serduchem ?
Kochana fotki dostępne na fejsie ❤ jestes w naszej grupie na fb ?Kochana wspaniale! Czy tylko ja nie widziałam fotki? Gdzies mi umknela??No ba!!!! Cos Ty! Wow. Niezle jajca... oby mnie dr G nie rozczarowal w poniedzialek.