Agnieś191
Fanka BB :)
Ja już po leczeniu w maju urodziłam córkę. Udało się za pierwszym razem.Hej a długo się leczysz w Gamecie? Ja też z Gamety i też zawsze u jednego lekarza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już po leczeniu w maju urodziłam córkę. Udało się za pierwszym razem.Hej a długo się leczysz w Gamecie? Ja też z Gamety i też zawsze u jednego lekarza.
Super gratulacje. Ja przechodzę jakiś kryzys.Ja już po leczeniu w maju urodziłam córkę. Udało się za pierwszym razem.
To wspaniale że tu jesteś. Bo to najlepsze miejsce na kryzysy. A ile miałaś transferów?Super gratulacje. Ja przechodzę jakiś kryzys.
Kurcze to powiem Ci ze w N.ovum pod wzgledem organizacji jest bardzo spoko. Nie wiem jak to jest byc pacjentka Lewego, po przykladzie Anety widac, ze tez lubi zrobic zamieszanie (niby prowadzi ale trzeba mu doplacac..), ale w przypadku dr Z. umowione wczesniej wizyty to byla swietosc. Jak wiedzial, ze go nie bedzie, wszystkie pacjentki przekazywal dr W, a pacjentow o tym fakcie uprzedzal. Nie bylo opcji, zeby trzeba bylo tlumaczyc lekarzowi na jakiejs wizycie swoja historie leczenia. Przeciez oni maja to wszystko rozpisane w kartotece pacjenta..Wiesz, zawsze kiedy ma to być określony dc to 1-2 dni wcześniej lub później nie robi jakiejś różnicy, wtedy powinien być jakiś termin u tego prowadzącego. Ale, żeby każdy przyjmował raz w tygodniu to już jakaś paranoja. Nie miałam żadnych obiekcji jak w poprzedniej klinice mój prowadzący pojechał na jakąś konferencję, czy potem miał urlop (lekarz tez człowiek), bo jak poszłam do kogoś innego to mi cała stymulację prowadził jeden (poza ostatnią wizytą, ale to była sobota więc nie dziwne) i ten sam robił punkcję.
No wqrwiona jestem na maxa.
Dwa i tylko crio. Zrobiłam cykl przerwy żeby zrobić immuno i nie mogę dostać @To wspaniale że tu jesteś. Bo to najlepsze miejsce na kryzysy. A ile miałaś transferów?
Nie no nie ma opcji Kurciu, nawet o tym nie mysl, nie stresuj sieNo to jak mi odwola poniedziałkowa to sie wkurzeeeeee ojjj
Czyli każda klinika ma swoją politykę. Ja nie lubiłam wizyty u kogoś innego do tego stopnia ze jak mój lekarz miał urlop to cykl przerwy sobie zrobiłam chociaż w takiej sytuacji polecał mi inneko kolege z kliniki.
U mnie też, nawet się zdarzyalo, że lekarz w dzień wolny przyjeżdżał na wizytę że mną.U mnie w Gamecie w Łodzi tez wszystkie wizyty u tego samego lekarza, transfer też.