reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

J

Tak, też się przekonałam, że na Namysłowskiej mają dobre ceny ;)
U mnie 11 dzień stymuacji, estradiol prawie 9000... moja pani doktor mówi, że nie robią transferu od 12 000, więc jest spoko. Obiecujących jest jakichś 8 pęcherzyków. Jutro ostatni dzień stymulacji i... w czwartek punkcja!!!
@Forget-me-not... rzeczywiście u nas podobnie, a czy chodzisz w Novum do pani doktor Anny Z-P ??? Jakie wrażenia? Ja jestem zadowolona, pani jest baaardzo sympatyczna, ale muszę jednak sama pilnować i czasem przypominać o niektórych kwestiach ;)
Rozmawiałyśmy dzisiaj o świeżym transferze i jeśli będzie co transferować, a mam nadzieję, że tak, to odbędzie się on w sobotę... Mam teraz takie spiętrzenie w pracy, że nawet nie mam się kiedy denerwować, co i jak...
O matulu ale estradiol!!!
Toz to beda złote jajucha!!!

reklama
QUOTE="PaulinkaP, post: 17280011, member: 170533"]Kochana na którego kwietnia masz termin ?? ;) u nad testy papa wyszły bardzo dobrze czujesz już ruchy ?? Bo ja to takie malutkie delikatne już czuje jak się rusza
Jutro zaczynam 15tc:) a termin na 16/04
Kilka razy czułam takie delikatne bąbelki pękające ale nic mocniejszego jeszcze nie. :-) :)[/QUOTE]
Ja takie delikatne muśnięcia już czuje zajebiste to jest uczucie ;) jeszcze chwila i będziemy mocniej czuły nasze maluchy

reklama
Do góry