reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sorki, że tak nieregularnie się udzielam, ale nie nadæżam za Wami:) codziennie kilkanaście stron, dajecie czadu:) ale czytam,czytam staram się być na bieżąco
Dziewczyny, czy któraś z Was miała albo ma nadal problem z czestymi zapaleniami pęcherza? Ja już nie wiem co mi jest i co mam z tym robić:( generalnie od zawsze mam skłonność do tego..ale wiadomo...takie zapalenie np. po transferze...słaba sprawa:( miałam rok spokoju, ale serio faszeruje się od roku non stop żurawiną , urosept, probiotyki itd.( po tym jak wylądowałam w końcu w szpitalu bo tak się bakteria rozprzestrzeniła że zapalenia przydatków dostałam z crp 164)...i znowu wczoraj mnie dopadło:( dobrze że miałam przy sobie furagine...więc szybko to opanowałam...ale jestem załamana tymi nawrotami przerabiałam urologa...USG...wszystko ok, pasowałoby wymazy i posiew zrobić jak mnie to łapie, ale pech taki, że przydadzą mi się to zazwyczaj poza domem np. na delegacji i nie mam jak tego zrobić:( no i koło zamknięte...może ktoś miał taki problem? Zna jakaś cudowna metodę na wyleczenie? Albo zapobieganie ? W następnym tygodniu wizyta kwalifikacyjna:) ( matko, myślałam,że już tego nie doczekamy, a jednak)...no ale boje się...z tym pęcherzem ...bo co mi po dobrych zarodkach , transferze, jak mnie dopadnie zapalenie to będzie po wszystkim;( proszę, jeśli ktoś coś mógłby mi pomóc lub doradzić, będę wdzięczna. Piszcie proszę na priv, będzie mi łatwiej znaleźć odpowiedzi;) miłego dnia kochane!

Sorki, że tak nieregularnie się udzielam, ale nie nadæżam za Wami:) codziennie kilkanaście stron, dajecie czadu:) ale czytam,czytam staram się być na bieżąco
Dziewczyny, czy któraś z Was miała albo ma nadal problem z czestymi zapaleniami pęcherza? Ja już nie wiem co mi jest i co mam z tym robić:( generalnie od zawsze mam skłonność do tego..ale wiadomo...takie zapalenie np. po transferze...słaba sprawa:( miałam rok spokoju, ale serio faszeruje się od roku non stop żurawiną , urosept, probiotyki itd.( po tym jak wylądowałam w końcu w szpitalu bo tak się bakteria rozprzestrzeniła że zapalenia przydatków dostałam z crp 164)...i znowu wczoraj mnie dopadło:( dobrze że miałam przy sobie furagine...więc szybko to opanowałam...ale jestem załamana tymi nawrotami przerabiałam urologa...USG...wszystko ok, pasowałoby wymazy i posiew zrobić jak mnie to łapie, ale pech taki, że przydadzą mi się to zazwyczaj poza domem np. na delegacji i nie mam jak tego zrobić:( no i koło zamknięte...może ktoś miał taki problem? Zna jakaś cudowna metodę na wyleczenie? Albo zapobieganie ? W następnym tygodniu wizyta kwalifikacyjna:) ( matko, myślałam,że już tego nie doczekamy, a jednak)...no ale boje się...z tym pęcherzem ...bo co mi po dobrych zarodkach , transferze, jak mnie dopadnie zapalenie to będzie po wszystkim;( proszę, jeśli ktoś coś mógłby mi pomóc lub doradzić, będę wdzięczna. Piszcie proszę na priv, będzie mi łatwiej znaleźć odpowiedzi;) miłego dnia kochane!
Kochana moge polecic po pierwsze antybiotyk monural, po drugie takie saszetki do picia multi uri (probiotyk z zurawina).
A jesli nic nie pomaga to moze urolog przepisalby Ci doustna szczepionke urovaxom. Bierze sie ja przez miesiac.

Kochana moge polecic po pierwsze antybiotyk monural, po drugie takie saszetki do picia multi uri (probiotyk z zurawina).
A jesli nic nie pomaga to moze urolog przepisalby Ci doustna szczepionke urovaxom. Bierze sie ja przez miesiac.[/QUOTE
Z antybiotykami to ja muszę bardzo ostrożnie ...probiotyk ten co piszesz, brałam,szczepionka...no tego jeszcze urolog mi nie zlecal...dźizesss czemu Ci lekarze tak leczą że nie leczą:( dzięki kurcia...no nic, biorę furagine, wrócę do do.u w piątek to zrobię posiew moczu tak czy inaczej...i pójdę do tego urologa, powiedzieć mu żeby mi szczepionkę przepisał:) heh dobre- szkoda że same recept nie możemy wystawiać;)

A jesli nic nie pomaga to moze urolog przepisalby Ci doustna szczepionke urovaxom. Bierze sie ja przez miesiac.
Z antybiotykami to ja muszę bardzo ostrożnie ...probiotyk ten co piszesz, brałam,szczepionka...no tego jeszcze urolog mi nie zlecal...dźizesss czemu Ci lekarze tak leczą że nie leczą:( dzięki kurcia...no nic, biorę furagine, wrócę do do.u w piątek to zrobię posiew moczu tak czy inaczej...i pójdę do tego urologa, powiedzieć mu żeby mi szczepionkę przepisał:) heh dobre- szkoda że same recept nie możemy wystawiać

wspaniale, to kiedy lecisz do Polski?
W sobote :) u nas Bank Holiday w pon takze wykorzystam te ektra dwa dni w Pl na impreze rodzinną.
Tak jak dziewczyny wyzej pisaly i my sie nie chwalimy in vitro i gdybysmy przyjechali we wt to zapewne byloby gadania ze czemu nie przylecielismy na weekend ze co to za różnica,a nie chce sie tłumaczyć ze teraz każdy dzień ma znaczenie. U Nas w pon jest Bank Holiday także w sumie jest ok z wolnym.

reklama
Do góry