reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

J

Tak, też się przekonałam, że na Namysłowskiej mają dobre ceny ;)
U mnie 11 dzień stymuacji, estradiol prawie 9000... moja pani doktor mówi, że nie robią transferu od 12 000, więc jest spoko. Obiecujących jest jakichś 8 pęcherzyków. Jutro ostatni dzień stymulacji i... w czwartek punkcja!!!
@Forget-me-not... rzeczywiście u nas podobnie, a czy chodzisz w Novum do pani doktor Anny Z-P ??? Jakie wrażenia? Ja jestem zadowolona, pani jest baaardzo sympatyczna, ale muszę jednak sama pilnować i czasem przypominać o niektórych kwestiach ;)
Rozmawiałyśmy dzisiaj o świeżym transferze i jeśli będzie co transferować, a mam nadzieję, że tak, to odbędzie się on w sobotę... Mam teraz takie spiętrzenie w pracy, że nawet nie mam się kiedy denerwować, co i jak...
O matulu ale estradiol!!!
Toz to beda złote jajucha!!!

reklama
QUOTE="PaulinkaP, post: 17280011, member: 170533"]Kochana na którego kwietnia masz termin ?? ;) u nad testy papa wyszły bardzo dobrze czujesz już ruchy ?? Bo ja to takie malutkie delikatne już czuje jak się rusza
Jutro zaczynam 15tc:) a termin na 16/04
Kilka razy czułam takie delikatne bąbelki pękające ale nic mocniejszego jeszcze nie. :-) :)[/QUOTE]
Ja takie delikatne muśnięcia już czuje zajebiste to jest uczucie ;) jeszcze chwila i będziemy mocniej czuły nasze maluchy

reklama
Do góry