reklama
@anett96 tak bardzo mi przykro (
Bycie matką to chyba najsilniejsze uczucie i pragnienie jakie wszystkie tu mamy.
To wszystko jest tak bardzo ciężkie i trudne do zrozumienia.
Sama nie jestem w stanie pojąć dlaczego tak się dzieje,dlaczego nie mogę mieć normalnie dziecka jak większość kobiet i dlaczego nawet in vitro nie pomaga.
Jest zawsze wyjście.
Myślę tu o kd,nd,az,adopcja dziecka.
Są to kwestię indywidualne i niełatwe decyzję do podjęcia.
Na pewno mijający czas i pewne doświadczenia pomagają nam je podejmować.
Trzymaj się mocno!
Bycie matką to chyba najsilniejsze uczucie i pragnienie jakie wszystkie tu mamy.
To wszystko jest tak bardzo ciężkie i trudne do zrozumienia.
Sama nie jestem w stanie pojąć dlaczego tak się dzieje,dlaczego nie mogę mieć normalnie dziecka jak większość kobiet i dlaczego nawet in vitro nie pomaga.
Jest zawsze wyjście.
Myślę tu o kd,nd,az,adopcja dziecka.
Są to kwestię indywidualne i niełatwe decyzję do podjęcia.
Na pewno mijający czas i pewne doświadczenia pomagają nam je podejmować.
Trzymaj się mocno!
Agniecha1508
Fanka BB :)
@Cer tule mocnoDzis na wizycie dowiedziałam się, ze serduszko przestalo bić...9tc;( jestem zalamana,in vitro mialo być dla nas oststnia deska ratunku, tak cieszyłam sie, że sie udało;(
redferrari
Współczuje... trzymaj się cieplutkoDzis na wizycie dowiedziałam się, ze serduszko przestalo bić...9tc;( jestem zalamana,in vitro mialo być dla nas oststnia deska ratunku, tak cieszyłam sie, że sie udało;(
kochanka328
kochana tak mi przykro wspólczujeDzis na wizycie dowiedziałam się, ze serduszko przestalo bić...9tc;( jestem zalamana,in vitro mialo być dla nas oststnia deska ratunku, tak cieszyłam sie, że sie udało;(
Bardzo mi przykro, badz silna.Dzis na wizycie dowiedziałam się, ze serduszko przestalo bić...9tc;( jestem zalamana,in vitro mialo być dla nas oststnia deska ratunku, tak cieszyłam sie, że sie udało;(
Mieciu85
Dzis na wizycie dowiedziałam się, ze serduszko przestalo bić...9tc;( jestem zalamana,in vitro mialo być dla nas oststnia deska ratunku, tak cieszyłam sie, że sie udało;(
To straszne [emoji20] nie wiem nawet co napisac... Przytulam Cie kochana.
Dziewczyny jak w naturalny sposób mogę sobie poradzić z zaparciami ... Maskra norlamnie tak mnie juz brzuch boli , jem dużo owoców i warzyw , prawie codziennie pije smoffie z jarmużem , do tego soki tłoczone , wszystko naturalne i dalej nic bardzo mnie to już meczy...
Czy to może być przyczyna dużej ilości progesteronu która przyjmuje ?
Beta dopiero jutro a ja się boje ze oksploduje do tego czasu...
Czy to może być przyczyna dużej ilości progesteronu która przyjmuje ?
Beta dopiero jutro a ja się boje ze oksploduje do tego czasu...
Bardzo mi przykroDzis na wizycie dowiedziałam się, ze serduszko przestalo bić...9tc;( jestem zalamana,in vitro mialo być dla nas oststnia deska ratunku, tak cieszyłam sie, że sie udało;(
Kochana dużo siły
reklama
Podziel się: