@Cer kochana strasznie mi przykro nie wiem co pisać ... tule mocno trzymaj sie i nie poddawaj walcz do końcaDzis na wizycie dowiedziałam się, ze serduszko przestalo bić...9tc;( jestem zalamana,in vitro mialo być dla nas oststnia deska ratunku, tak cieszyłam sie, że sie udało;(
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Ja będę dzwoniła do kliniki jak z tych leków schodzić ale dopiero za tydzień. Zbadam sobie poziom progesteronu. Mi plamienia minęły ale z tego względu mam brać wszystko właśnie do 16 tc.Dzis dostalam wytyczne od lekarza jesi chodzi o schodzenie z lekow powiedzial jesli byl epizod bezowych uplawow to trzymac leki w normalnych dawkach do 16 tygodnia... troche ze skrajnosci w skrajnosc... zastanawiam sie czy nie obnizyc lekko tak jak wy mi pisalyscie. Do tego wszystkiego ze wzgledu na to, ze musze te leki jeszcze w wysokich dawkach przyjmowac poszlam wykupic 3 paczki lutinusa przepisanego przez prywatnego pl lekarza w uk i wyobrazcie sobie, ze mi odmowili sprzedazy bo lekarz na recepcie napisal 2 razy dziennie, a normalne dawkowanie jest 3 razy dziennie... wiec super... lutinusa mam moze na tydzien i nie wiem czy mi sie uda z Polski sprowadzic w ten weekend...kocham to uk! :/
Niezapominajka2018
Przykro mi, tule mocnoHcg 0.2. Także bez złudzeń...
Niezapominajka2018
Moja koleżanka, nie powiem dokładnie jakie miała wartości bo nie pamiętam ale miała wysoką prolaktyne i zaszła w naturalną ciążę w pierwszym cyklu.Prolaktyne zbija sie lekami. Wysoka utrudnia zajscie w ciaze. Ale czy az tak Twoja wysoka zeby to zbijac to nie wiem
Czarnula34
Cześć jaki polecacie probiotyk przed stymulacją
Niezapominajka2018
NieeeeWyszlam od Lewego dzis to sie posypalam w gabinecie.przerwal stymulacje
Niezapominajka2018
CudownieDziewczynki dziękuję za trzymane kciuki. Byliśmy na wizycie. Maluszek ma 3.3 cm Serduszko bije ponad 170 bpm. 10 +1 tc Wszystko wyglada ok a plamienia cholercia nie wiadomo skąd. Mam się oszczędzać i nie dźwigać. I dużo pic. 2.5 litra dziennie.
Mam nadzieję że u Was wszystko też dobrze. Będę czytać wieczorem, jak ogarnę wszystko w domu.
Normalnie uwierzyłam chyba że jestem w ciąży, wyjelam ciążowe ciuchy sprzed prawie 4 lat... Zobacz załącznik 905622
Niezapominajka2018
Cudnie, pewnie nie możesz się już doczekaćDziewczynki serduszko bije jak dzwon
Mogłabym tak sobie patrzeć godzinami na ten widok achhhh... no cóż , kolejna wizyta za dwa tygodnie ( jak ja wytrzymam
Ale probiotyk dopochwowy? Ja tam żadnego nie bralam ale lacto.vaginal itp sa dobreCześć jaki polecacie probiotyk przed stymulacją
reklama
Podziel się: