reklama
kochanka328
Fanka BB :)
hurra gratulacje rośnijcie zdrowoDziewczynki serduszko bije jak dzwon
Mogłabym tak sobie patrzeć godzinami na ten widok achhhh... no cóż , kolejna wizyta za dwa tygodnie ( jak ja wytrzymam
Justin87
Ale że już 22.10. ? Wow. Ok. [emoji16]Kochana u mnie 22 jest prenatalne badanie x
Sol
No tak, to na 12 tyg to chyba się prenatalne nazywa, tak?Ale że już 22.10. ? Wow. Ok. [emoji16]
A Ty kochana jesteś w ciąży razem ze swoją siostrą? Tak mi się wydaje, że mi minęło coś w postach... Jeśli tak to extra!
Justin87
Tak, tak to się nazywa.No tak, to na 12 tyg to chyba się prenatalne nazywa, tak?
A Ty kochana jesteś w ciąży razem ze swoją siostrą? Tak mi się wydaje, że mi minęło coś w postach... Jeśli tak to extra!
Moja sis jest w ciąży tydzień za mną, mniej więcej. Jak bliźniaczki normalnie. Tylko u niej to naturals i udało im się za pierwszym podejściem.
Sol
Ale super. Co za różnica czy naturals czy nie! Potem to już zupełnie przestaje być ważne.Tak, tak to się nazywa.
Moja sis jest w ciąży tydzień za mną, mniej więcej. Jak bliźniaczki normalnie. Tylko u niej to naturals i udało im się za pierwszym podejściem.
Będziecie mieć dzeciaczki w tym samym wieku. U mnie i u mojej siostry jest 6 miesięcy różnicy i też jest zarabiscie. Jak się spotkają to mamy spokój tak się super razem bawią. Szkoda tylko, że tak rzadko.
25.10 mam kolejne usg , nauczę się ogarniać kalendarz to nie będę tyłka zawracała dzięki kochanaCześć Misie-Pysie,
najpierw mały apelik. @Sol @Mieciu85 @Megi1985@ jakbyście mi dały terminy kolejnych wizyt, to bym Was wrzuciła w kalendarz.
@Kurcia całym sercem z Tobą, żeby jajeczka rosły piękne i dorodne. Mocno trzymam za to kciuki. :*
Trochę uzupełniłam kalendarz, ale nie wiem, czy wszystko wyłapałam, więc standardowo, jeśli którąś z Was mam wpisać, to piszcie. :*
Miłego dnia. :*
Mieciu85
Haha oby jedno w międzyczasie kochana. Znając Ciebie to conajmniej 2 zaliczysz. Przecież to prawie 2 miesiące!
Wiem [emoji30][emoji33] dlatego ten doppler kupie. Widze, ze juz mnie dobrze znacie Jak mojemu wczoraj powiedzialam, ze bylam na usg powiedzial, ze wiedzial, ze w tym tygodniu to nastapi, ale nie spodziewal sie, ze juz w poniedzialek [emoji23]
lafantynka
Oj oby! Bo to się żyć nie da. Praktycznie cały dzień przesypiam. No jedyny plus ze nie haftuje!Mnie męczyło dłużej, co prawda efekt zwrotny niewiele razy ale same mdłości, to mnie męczyły długo. Za to moja sis mi wczoraj pisała, że zwymiotowała a u niej, to już leci 19 tydzień. Jednak pocieszę Cię, że statystycznie każdego dnia powinno być już lepiej. :*
reklama
Agniecha1508
@Megi1985@ @Sol @Mieciu85 - ufff jak dobrze czytać takie wieści
@Kurcia za jajeczka
@Pralinqa @anett96 - quwa wiem , że to słowa - b.b.b. mi przykro - wiem co przeżywacie - ale damy radę - quwa musimy- jak nie my - to kto !!!
Dla Nas nie ciążowych ( trochu Nas tu jest niestety jeszcze ) też zaświeci słoneczko - zobaczcie - jest tyle możliwości jeszcze przed Nami -, a Nasza @Margit2018 - zaciskając mocno nóżki zgasi tu za Nami światło , wykręci i pozabiera żarówki
@Kurcia za jajeczka
@Pralinqa @anett96 - quwa wiem , że to słowa - b.b.b. mi przykro - wiem co przeżywacie - ale damy radę - quwa musimy- jak nie my - to kto !!!
Dla Nas nie ciążowych ( trochu Nas tu jest niestety jeszcze ) też zaświeci słoneczko - zobaczcie - jest tyle możliwości jeszcze przed Nami -, a Nasza @Margit2018 - zaciskając mocno nóżki zgasi tu za Nami światło , wykręci i pozabiera żarówki
Ostatnia edycja:
Podziel się: