reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No tak, to na 12 tyg to chyba się prenatalne nazywa, tak?

A Ty kochana jesteś w ciąży razem ze swoją siostrą? Tak mi się wydaje, że mi minęło coś w postach... Jeśli tak to extra!
Tak, tak to się nazywa. :D
Moja sis jest w ciąży tydzień za mną, mniej więcej. Jak bliźniaczki normalnie. ;) Tylko u niej to naturals i udało im się za pierwszym podejściem. ;)

Tak, tak to się nazywa. :D
Moja sis jest w ciąży tydzień za mną, mniej więcej. Jak bliźniaczki normalnie. ;) Tylko u niej to naturals i udało im się za pierwszym podejściem. ;)
Ale super. Co za różnica czy naturals czy nie! Potem to już zupełnie przestaje być ważne.
Będziecie mieć dzeciaczki w tym samym wieku. U mnie i u mojej siostry jest 6 miesięcy różnicy i też jest zarabiscie. Jak się spotkają to mamy spokój tak się super razem bawią. Szkoda tylko, że tak rzadko.

Cześć Misie-Pysie,
najpierw mały apelik. ;) @Sol @Mieciu85 @Megi1985@ jakbyście mi dały terminy kolejnych wizyt, to bym Was wrzuciła w kalendarz. :D
@Kurcia całym sercem z Tobą, żeby jajeczka rosły piękne i dorodne. Mocno trzymam za to kciuki. :*

Trochę uzupełniłam kalendarz, ale nie wiem, czy wszystko wyłapałam, więc standardowo, jeśli którąś z Was mam wpisać, to piszcie. :D :*

Miłego dnia. :*
25.10 mam kolejne usg , nauczę się ogarniać kalendarz to nie będę tyłka zawracała ;) dzięki kochana:rofl:

Haha oby jedno w międzyczasie kochana. Znając Ciebie to conajmniej 2 zaliczysz. Przecież to prawie 2 miesiące! :)

Wiem [emoji30][emoji33] dlatego ten doppler kupie. Widze, ze juz mnie dobrze znacie ;) Jak mojemu wczoraj powiedzialam, ze bylam na usg powiedzial, ze wiedzial, ze w tym tygodniu to nastapi, ale nie spodziewal sie, ze juz w poniedzialek [emoji23]

Mnie męczyło dłużej, co prawda efekt zwrotny niewiele razy ale same mdłości, to mnie męczyły długo. Za to moja sis mi wczoraj pisała, że zwymiotowała a u niej, to już leci 19 tydzień. Jednak pocieszę Cię, że statystycznie każdego dnia powinno być już lepiej. :*
Oj oby! Bo to się żyć nie da. Praktycznie cały dzień przesypiam. No jedyny plus ze nie haftuje! :-) :)

reklama
@Megi1985@ @Sol @Mieciu85 - ufff jak dobrze czytać takie wieści
@Kurcia za jajeczka
@Pralinqa @anett96 - quwa wiem , że to słowa - b.b.b. mi przykro - wiem co przeżywacie - ale damy radę - quwa musimy- jak nie my - to kto !!!
Dla Nas nie ciążowych ( trochu Nas tu jest niestety jeszcze ) też zaświeci słoneczko - zobaczcie - jest tyle możliwości jeszcze przed Nami -, a Nasza @Margit2018 - zaciskając mocno nóżki zgasi tu za Nami światło , wykręci i pozabiera żarówki ;)

Ostatnia edycja:
Do góry