reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzis na wizycie dowiedziałam się, ze serduszko przestalo bić...9tc;( jestem zalamana,in vitro mialo być dla nas oststnia deska ratunku, tak cieszyłam sie, że sie udało;(

reklama
@anett96 tak bardzo mi przykro :((
Bycie matką to chyba najsilniejsze uczucie i pragnienie jakie wszystkie tu mamy.
To wszystko jest tak bardzo ciężkie i trudne do zrozumienia.
Sama nie jestem w stanie pojąć dlaczego tak się dzieje,dlaczego nie mogę mieć normalnie dziecka jak większość kobiet i dlaczego nawet in vitro nie pomaga.
Jest zawsze wyjście.
Myślę tu o kd,nd,az,adopcja dziecka.
Są to kwestię indywidualne i niełatwe decyzję do podjęcia.
Na pewno mijający czas i pewne doświadczenia pomagają nam je podejmować.
Trzymaj się mocno!

Dziewczyny jak w naturalny sposób mogę sobie poradzić z zaparciami ... :( Maskra norlamnie tak mnie juz brzuch boli , jem dużo owoców i warzyw , prawie codziennie pije smoffie z jarmużem , do tego soki tłoczone , wszystko naturalne i dalej nic :( bardzo mnie to już meczy...
Czy to może być przyczyna dużej ilości progesteronu która przyjmuje ?
Beta dopiero jutro a ja się boje ze oksploduje do tego czasu...

reklama
Do góry