reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ona powiedziala, ze musi mi o czyms powiedziec i ze moja klinika nie jest dobra. I mowila o tych rankingach itp. Ze zyczy mi jak najlepiej, ale ze jesli sie nie uda to zebym uciekala. Bo tylko Lewy sie liczy.
Ciekawa jestem do kogo by mnie skierowała [emoji848] skoro mi w Nov.um nie pomogli... zmarnowałam tam kilka lat... Było wiele niedopatrzeń...nie są tacy świetni [emoji51] ale to moje zdanie...

Ostatnia edycja:
No z tego co czytalam w szpitalu to na sale operacyjna wejsc nie moze
Oczywiście każdy ma swoje przekonania i swoje zdanie. Ja osobiście nie wyobrażam sobie że mąż widzi mnie w takim stanie. Jeszcze jakby był tylko przy mnie i tylko patrzył mi w oczy to jeszcze by uszlo. Nie wyobrażam sobie przecinania pepowiny i jakby spojrzał na mnie w tym momencie od drugiej strony. Chcę aby był zawsze przy mnie, ale na sam poród to nie. Zawsze tak myślałam na szczęście on też nigdy w rozmowie nie powiedział że chciałby, tylko przytaktal mi na moje odczucia. Najważniejsze aby obie strony się porozumialy

ja byłam nie dawno u fryzjera , ale wpierw przeczekałam 1 trymestr... odrosty miałam koło 10 cm.. Zrobiła go pasemkowo.. nie widac odrostu i nie kładła farby od skóry.
ja byłam nie dawno u fryzjera , ale wpierw przeczekałam 1 trymestr... odrosty miałam koło 10 cm.. Zrobiła go pasemkowo.. nie widac odrostu i nie kładła farby od skóry.
Ja bym chciała zrobić balejaz.

A maz nie widzial co tam sie dzieje, ciecie, krew...? Ja dopiero na poczatku ciazy ale juz mysle jak to bedzie, i chyba klinike prywatna wybiore, a tam tez mozna meza miec przy cc. Boje sie ze sie przerazi i bedzie panikowal ;)
No co Ty. Siedzi przy glowie, a pod piersiami mialam parawan, ktory wszytsko zaslanial. Widzial lekarzy, ale nie to co robia. Zawsze mowil, ze on nie chce porodu widziec, moze byc ze mna, ale samego porodu nie, a tu chyba tak go ta propozycja zaskoczyla, ze poszedl [emoji6][emoji4]

Teraz doczytałem że się pokrywały :) kto ogląda mecz siatki? Mnie też mąż denerwuje nic go nie innego nie obchodzi
Kobieto błagam ogarnij się :) ocipiejesz za przeproszeniem jak będziesz tak wszystko analizować krok po kroku :p jeszcze raz powtórzę to co pisały dziewczyny wcześniej , wszystkie objawy jakie mamy to tylko i wyłącznie efekt leków które bierzemy , spróbuj podejść do tego spokojnie :) zrobiłaś już wszystko co mogłaś zrobić teraz zaczekaj spokojnie do poniedziałku na betę i nie rób już więcej sikancow jak Cie cycki przestaną boleć :p życzę wytrzymałości ✊✊❤️❤️

reklama
Do góry