reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ona powiedziala, ze musi mi o czyms powiedziec i ze moja klinika nie jest dobra. I mowila o tych rankingach itp. Ze zyczy mi jak najlepiej, ale ze jesli sie nie uda to zebym uciekala. Bo tylko Lewy sie liczy.
Ciekawa jestem do kogo by mnie skierowała [emoji848] skoro mi w Nov.um nie pomogli... zmarnowałam tam kilka lat... Było wiele niedopatrzeń...nie są tacy świetni [emoji51] ale to moje zdanie...

Ostatnia edycja:
No z tego co czytalam w szpitalu to na sale operacyjna wejsc nie moze
Oczywiście każdy ma swoje przekonania i swoje zdanie. Ja osobiście nie wyobrażam sobie że mąż widzi mnie w takim stanie. Jeszcze jakby był tylko przy mnie i tylko patrzył mi w oczy to jeszcze by uszlo. Nie wyobrażam sobie przecinania pepowiny i jakby spojrzał na mnie w tym momencie od drugiej strony. Chcę aby był zawsze przy mnie, ale na sam poród to nie. Zawsze tak myślałam na szczęście on też nigdy w rozmowie nie powiedział że chciałby, tylko przytaktal mi na moje odczucia. Najważniejsze aby obie strony się porozumialy

ja byłam nie dawno u fryzjera , ale wpierw przeczekałam 1 trymestr... odrosty miałam koło 10 cm.. Zrobiła go pasemkowo.. nie widac odrostu i nie kładła farby od skóry.
ja byłam nie dawno u fryzjera , ale wpierw przeczekałam 1 trymestr... odrosty miałam koło 10 cm.. Zrobiła go pasemkowo.. nie widac odrostu i nie kładła farby od skóry.
Ja bym chciała zrobić balejaz.

A maz nie widzial co tam sie dzieje, ciecie, krew...? Ja dopiero na poczatku ciazy ale juz mysle jak to bedzie, i chyba klinike prywatna wybiore, a tam tez mozna meza miec przy cc. Boje sie ze sie przerazi i bedzie panikowal ;)
No co Ty. Siedzi przy glowie, a pod piersiami mialam parawan, ktory wszytsko zaslanial. Widzial lekarzy, ale nie to co robia. Zawsze mowil, ze on nie chce porodu widziec, moze byc ze mna, ale samego porodu nie, a tu chyba tak go ta propozycja zaskoczyla, ze poszedl [emoji6][emoji4]

Teraz doczytałem że się pokrywały :) kto ogląda mecz siatki? Mnie też mąż denerwuje nic go nie innego nie obchodzi
Kobieto błagam ogarnij się :) ocipiejesz za przeproszeniem jak będziesz tak wszystko analizować krok po kroku :p jeszcze raz powtórzę to co pisały dziewczyny wcześniej , wszystkie objawy jakie mamy to tylko i wyłącznie efekt leków które bierzemy , spróbuj podejść do tego spokojnie :) zrobiłaś już wszystko co mogłaś zrobić teraz zaczekaj spokojnie do poniedziałku na betę i nie rób już więcej sikancow jak Cie cycki przestaną boleć :p życzę wytrzymałości ✊✊❤️❤️

reklama
Do góry