reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bardzo dziękuję, jestem już tak zmęczona psychicznie, od ponad 3 lat staramy sie o dzieciatko i powoli juz trace nadzieje...a najgorsze ze ta tarczyca nie chce sie unormowac...:(
Ja zanim trafiłam do Dubrawskiego leczyłam się cztery lata! 3 stymulację 2 transfery zero mrozaczkow. Po jego zaleceniach 1 stymulacja i przy pierwszym crio ciąża. Dziś 11tydzien! ✊✊✊✊✊ żeby i Tobie się udało! ❤️

Dziewczyny mam do was pytanie , szczególnie do tych które używają neoparin lub clexan .
Zaczynam się trochę martwić ponieważ to będzie już mój 3 transfer z heparyna a jeszcze nigdy nie miałam takich siniaków / krwiaków po tych zastrzykach...
Dzisiaj nawet przeszła mi przez moment myśl czy by nie skonsultować tego z lekarzem... Bo mój dzisiejszy okaz ma kolor śliwki węgierki i ma około 5na 3 cm...
Nigdy wcześniej nie miałam aż takich siniaków a wszystko robiłam tak samo .
Załączam zdjęcie okazu...
Powiedzcie proszę czy to normalne czy ja już świruje i tak moze być
Mi po heparynie robią się podskórne zgrubienia. Siniaczki raz wyjdą a raz nie! zdarzył mi się jeden taki ogromniasty prawie jak Twój ale to było jednorazowa akcja.

Ja zanim trafiłam do Dubrawskiego leczyłam się cztery lata! 3 stymulację 2 transfery zero mrozaczkow. Po jego zaleceniach 1 stymulacja i przy pierwszym crio ciąża. Dziś 11tydzien! ✊✊✊✊✊ żeby i Tobie się udało! ❤️
Cudnie!!! Gratuluje!!! :D Ja juz taka zrezygnowana jestem, wczoraj cala noc przeryczalam, moj maz tez zalamany, ze znowu sie nie udało...sprobuje umowic sie do Pana Doktora, to jest moja ostatnia nadzieja....Dziekuję Ci bardzo i życzę żeby dzidzius sie zdrowo rozwijał! :*

reklama
Dziewczyny mam do was pytanie , szczególnie do tych które używają neoparin lub clexan .
Zaczynam się trochę martwić ponieważ to będzie już mój 3 transfer z heparyna a jeszcze nigdy nie miałam takich siniaków / krwiaków po tych zastrzykach...
Dzisiaj nawet przeszła mi przez moment myśl czy by nie skonsultować tego z lekarzem... Bo mój dzisiejszy okaz ma kolor śliwki węgierki i ma około 5na 3 cm...
Nigdy wcześniej nie miałam aż takich siniaków a wszystko robiłam tak samo .
Załączam zdjęcie okazu...
Powiedzcie proszę czy to normalne czy ja już świruje i tak moze być
@Olk@24 ewidentnie trafiłaś na żyłkę... Olus Kochana przyciskaj mocno po wstrzyknieciu, może pomoże... ja teraz tak robię i nie mam siniakow... A nie raz miałam w poprzednich przejściach

Do góry