reklama
Laurka2019
Fanka BB :)
Podziwiam ... No i powodzenia :*A wy mialyscie blastki dziewczyny? :-)
Kochana u mnie może być teraz problem z beta kiedy ja zrobię, bo będę mało czasowa po niedzieli [emoji14]
Więc nic nie planuje...
Jak będę w ciąży to powinnam mieć objawy jak ostatnio ale to czas i życie zweryfikuje... :-)
Nie nastawiam się na nic... zupełnie inaczej podchodzę teraz do tematu.
Never give up
Wiesz 5 transfer to nie pierwszy więc troszkę inaczej podchodzę do tematu...Podziwiam ... No i powodzenia :*
Sol
Dziękuję, muszę sprawdzić ile to mam w mg.ja brałam 15 mg , teraz zeszłam do 5.. wg zaleceń lekarza
Sol
To tak jak ja xJa biore 1 tabletke pregnacare dziennie 400mg.
Tylko to chyba nie jest mg tylko % dziennego zapotrzebowania, co?
Sol
HmmmTo tak jak ja x
Tylko to chyba nie jest mg tylko % dziennego zapotrzebowania, co?
Załączniki
Myślę że niejedna miała. Dlaczego dopiero jutro wizyta? Ja bym jechała od razu na IP lub do lekarza prowadzącego. Tak zrobiłam jak krwawilam w 12stym tcCzesc dziewczyny, czy ktoraj z Was miala krwawienia w 6tyg ciazy i skonczylo sie dobrze? Jutro mam wizyte u lekarza ale juz wiem co bedzie. Boli jak na okres jak narazie...
Ja miałam mocne bardzo krwawienie i tez nie zastanawiałam się i odrazu pojechalam na SOR. Skończyło się dobrze, krwawienia w 1 trymestrze są częste i nie muszą nic złego oznaczac. Leć do szpitala, nie zastanawiaj się.Czesc dziewczyny, czy ktoraj z Was miala krwawienia w 6tyg ciazy i skonczylo sie dobrze? Jutro mam wizyte u lekarza ale juz wiem co bedzie. Boli jak na okres jak narazie...
reklama
Dzwonilam do kliniki, lekarz powiedzial zeby czekac i jutro przyjsc...Myślę że niejedna miała. Dlaczego dopiero jutro wizyta? Ja bym jechała od razu na IP lub do lekarza prowadzącego. Tak zrobiłam jak krwawilam w 12stym tc
Podziel się: