reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć Dziewczęta,
@Never give up mocno zaciskam kciuki, żeby ten transfer był ostatni przed tuleniem różowego bobasa! :D [emoji110][emoji110][emoji110]
@Pralinqa, za piękne, dorodne jajka! [emoji110][emoji110][emoji110] Powodzenia. :*

@dżoasia, klinika już Cię obudziła dobrymi wieściami?
Jak się czujesz po punkcji?

Samych dobrych wieści! :) :*
Kochane zaciskam za was kciuki

reklama
Hej dziewczyny , ciągle trzymam za Was kciuki z krzaków [emoji6]
@dżoasia za Ciebie to aż sine były dzisiaj , ale się opłaciło widzę [emoji16]
Reszcie gratuluję serdecznie rosnących bet!

A teraz ogłoszenie parafialne [emoji16]

Jakby ktoś miał do oddania wizytę u Paśnika w Łodzi to bardzo chętnie przygarnę dla przyjaciółki [emoji6]

Pozdrawiam !

Jakby ktoś miał do oddania wizytę u Paśnika w Łodzi to bardzo chętnie przygarnę dla przyjaciółki [emoji6]

Pozdrawiam !
Dziś ktoś pisał że chce oddać ale nie pamiętam kto :(

Uff w koncu nadrobilam 2 dni nieobecnosci ;)
@lama bardzo mi przykro czy masz jeszcze mrozaki jesli tak to pisz do wujka Jarka co mozesz jeszcze brac. Jesli nie to polecam w nastepnej procedurze podloze embriogen do lepszego wzrostu zarodkow.
Wszystkim dziewczynom z pozytywnymi betami i ich pieknym wzrostem gratuluje [emoji11][emoji11]
A ja ide dalej spac bo tylko tak moge przetrwac kolejny dzien z ostrym bolem kregoslupa [emoji24][emoji24][emoji24]nawet sie na lozku przekrecic nie moge masakra. Dobrze ze pdzyszla poduszka dla kobiet w ciazy troszke wygodniej sie lezy. Oby przetrwac do wieczora mam nadzieje ze oplastrowanie pomoze
Hehe ale mimo bolu zaliczylam wczoraj ccc i wyprzedaz polbutow i balerinek i wygodne buciki na jesien zakupione ;) za pol ceny [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Milego dnia kochane [emoji8][emoji8][emoji8]

Ostatnia edycja:

Pozdrawiam !
Ja mam do oddania na 8.10. Jakby co to priv.

Asia , wklejam ci Kiry , zasada jest prosta im wiecej brakuje ci aktywujacych tym jest bardziej nieciekawie. Odnosnie genotypow to AA jest malo grozny , nawet przy brakujacych kirach i braku leczenia immunopresyjnego ciaza jest mozliwa, przy AB sie juz troche komplikuje, BX jest podobno najciezszy do ogarniecia.

Załączniki

• A2D8EF91-C5D2-4F53-8EF1-40BBC1766069.png
    A2D8EF91-C5D2-4F53-8EF1-40BBC1766069.png
    99,4 KB · Wyświetleń: 81
reklama
@Justin87 no właśnie napisałam, że zluzowałam :)
A tak serio to dziewczynom w pracy powiedziałam, że ja teraz siedzę przy biurku, a one biegaja po zakładzie :)
Wpisz mnie proszę na betę 05.10. Sprawdzę przed imprezą, a co.
W ogóle pierwszy raz tak źle zareagowałam na progesteron. Brzuch mi napuchł i zasypiam na stojąco. A od poprzedniego transferu udało mi się zrzucić 6 kg, brzuch się plaski zrobił, a teraz znów bebzol wywalony...

Do góry