Bo to nie jest do czajenia [emoji14] to czarna najczarniejsza magia.Brakuje mi 6ciu
2DL5[gr.1], 2DL5[gr.2], 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1
Wyszedł własnie Bx.
Tyle, że ja tego w ogóle nie czaję [emoji14]
Na poronieniach dziewczyny z takim bx miały pierwszy trymestr na accofilu i sterydzie
reklama
@Voolg bierzesz? Bo jak nie to ja chętnie bym wzięła@voolg ja też mam do oddania lutkę i estrofem. Jakby co pisz na priva.
Mieciu85
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki kochana!Nie, transfer dopiero mam na 14sta więc jeszcze troszkę żyje w pojedynce.
@Never give up alez kciuki mocne!!!!!!!!!!!
Mieciu85
Superrr! Zla passa przelamana, niech sie pieknie dziela kropeczkiKobitki! Mamy 6 maluchow prawidlowo zaplodnionych
6komorek bylo dobrych dojrzalych, 3 niedojrzale, cos ram z nimi robili ale raczej sie nie zaplidnily bo poki co nie wykazyja takich cech. I z jedna nie wiem co
Kurcia cieszę się że nie jestem sama na tym etapie fajnie jest mieć kogoś z boku" na tym samym etapie " Aby tym razem nam sie udało !!!!!!! pozdrawiamGonapeptyl juz sie bierze do konca równolegle ze stymulacja.
A od kiedy zaczniesz stymulacje to nie wiem bo sama mam wlasnie zagwozdke. Raz zaczelam przy 11 zastrzyku gonapeptylu a teraz ma mi wyjsc od 14 zastrzyku. Nie wiem czy nie za pozno
reklama
JoannaRak
intralipid ma obniżyć nk
ok to w takim razie wyjasnia dlczego mi tego nie dal, bo jego zdaniem za pozno zeby to byly nk! No to sie troche uspokoilam.
Dziekuje [emoji8]
Podziel się: