reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć Dziewczęta,
@Never give up mocno zaciskam kciuki, żeby ten transfer był ostatni przed tuleniem różowego bobasa! :D [emoji110][emoji110][emoji110]
@Pralinqa, za piękne, dorodne jajka! [emoji110][emoji110][emoji110] Powodzenia. :*

@dżoasia, klinika już Cię obudziła dobrymi wieściami?
Jak się czujesz po punkcji?

Samych dobrych wieści! :) :*
Kochane zaciskam za was kciuki

reklama
Hej dziewczyny , ciągle trzymam za Was kciuki z krzaków [emoji6]
@dżoasia za Ciebie to aż sine były dzisiaj , ale się opłaciło widzę [emoji16]
Reszcie gratuluję serdecznie rosnących bet!

A teraz ogłoszenie parafialne [emoji16]

Jakby ktoś miał do oddania wizytę u Paśnika w Łodzi to bardzo chętnie przygarnę dla przyjaciółki [emoji6]

Pozdrawiam !

Jakby ktoś miał do oddania wizytę u Paśnika w Łodzi to bardzo chętnie przygarnę dla przyjaciółki [emoji6]

Pozdrawiam !
Dziś ktoś pisał że chce oddać ale nie pamiętam kto :(

Uff w koncu nadrobilam 2 dni nieobecnosci ;)
@lama bardzo mi przykro czy masz jeszcze mrozaki jesli tak to pisz do wujka Jarka co mozesz jeszcze brac. Jesli nie to polecam w nastepnej procedurze podloze embriogen do lepszego wzrostu zarodkow.
Wszystkim dziewczynom z pozytywnymi betami i ich pieknym wzrostem gratuluje [emoji11][emoji11]
A ja ide dalej spac bo tylko tak moge przetrwac kolejny dzien z ostrym bolem kregoslupa [emoji24][emoji24][emoji24]nawet sie na lozku przekrecic nie moge masakra. Dobrze ze pdzyszla poduszka dla kobiet w ciazy troszke wygodniej sie lezy. Oby przetrwac do wieczora mam nadzieje ze oplastrowanie pomoze
Hehe ale mimo bolu zaliczylam wczoraj ccc i wyprzedaz polbutow i balerinek i wygodne buciki na jesien zakupione ;) za pol ceny [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Milego dnia kochane [emoji8][emoji8][emoji8]

Ostatnia edycja:

Pozdrawiam !
Ja mam do oddania na 8.10. Jakby co to priv.

Asia , wklejam ci Kiry , zasada jest prosta im wiecej brakuje ci aktywujacych tym jest bardziej nieciekawie. Odnosnie genotypow to AA jest malo grozny , nawet przy brakujacych kirach i braku leczenia immunopresyjnego ciaza jest mozliwa, przy AB sie juz troche komplikuje, BX jest podobno najciezszy do ogarniecia.

Załączniki

• A2D8EF91-C5D2-4F53-8EF1-40BBC1766069.png
    A2D8EF91-C5D2-4F53-8EF1-40BBC1766069.png
    99,4 KB · Wyświetleń: 78
reklama
@Justin87 no właśnie napisałam, że zluzowałam :)
A tak serio to dziewczynom w pracy powiedziałam, że ja teraz siedzę przy biurku, a one biegaja po zakładzie :)
Wpisz mnie proszę na betę 05.10. Sprawdzę przed imprezą, a co.
W ogóle pierwszy raz tak źle zareagowałam na progesteron. Brzuch mi napuchł i zasypiam na stojąco. A od poprzedniego transferu udało mi się zrzucić 6 kg, brzuch się plaski zrobił, a teraz znów bebzol wywalony...

Do góry