reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Asiulka, ja w zaleceniach oprocz szczepien mam wlasnie intralipib. Mi komorki nk wyszly 18% i to bylo teoretycznie w 28dc (jesli lyzeczkowanie liczyc jako 1dc), ale kilka dni przed owulacja.
Dodatkowo dzisiaj bede do niego pisac bo allo mlry mi dalej ujowo wyszly, zrobilam tez kiry i raczej tez niezbyt kolorowo to wyglada, bo duzo brakuje, chociaz ne tym sie juz nie znam.

ale po co masz ten intralipid bo ja go wlasnie nie mam? w sumie po leczeniu immunosupresyjnym to od transferu mam brac encorton 10mg, i to tyle od Pasnika. Powinnam sie go podpytac o intralipid?

@dżoasia ale super. Gratuluje i czekamy na transfer.
Ktorych Ci tych KIRow brakuje? Mi brakuje 5 i Pasnik powiedziap ze poki jesy Bx to jest ok
Brakuje mi 6ciu
2DL5[gr.1], 2DL5[gr.2], 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1
Wyszedł własnie Bx.
Tyle, że ja tego w ogóle nie czaję :p
Na poronieniach dziewczyny z takim bx miały pierwszy trymestr na accofilu i sterydzie :eek:

reklama
Do góry