reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kobitki! Mamy 6 maluchow prawidlowo zaplodnionych:)
6komorek bylo dobrych dojrzalych, 3 niedojrzale, cos ram z nimi robili ale raczej sie nie zaplidnily bo poki co nie wykazyja takich cech. I z jedna nie wiem co:p
Super wynik! Do ktorej doby planujecie trzymac? I w ogole jak sie czujesz? Mam nadzieje obylo sie bez hiperki [emoji173][emoji173]

Lama,kochana...

Ja ci napisalam ze na takim wysokim progesteronie robienie transferu to „ jasny strzal w glowe” ( nie chcialas mi wierzyc)i dalej sie bede tego trzymac.przy wartosciach 45 twoje endometrium nie moze byc juz receptywne, i nie pomoze Ci juz w tym wypadku nic. Bylas na cyklu naturalnym gdzie twoj organizm sam by tym doskonale posterowal, facet ci dolozyl tyle progesteronu ze spieprzyl transfer. Wiec zamiast szukac bez konca , zmien klinike a przede wszystkim lekarza. Dla mnie popelniono okrutny blad ... nie wiem na co liczac?
Progesteron doklada sie na cyklu naturalnym wtedy kiedy jest za niski, twoj byl bardzo wysoki i do tego dostalas wieksze dawki niz przygotowujac sie ba cyklu sztucznym.
Zadzwonilam do lekarza w Pradze, wczoraj pytalam na intralipidzie, uslyszalam to samo...:(

Ja twoim miejscu w nastepnym cyklu( w kazdej fazie) zrobilabym progesteron, moze byc ze masz go za duzo, a to jest bardzo istotne. Ja mam za malo i tez tego z oka spuscic nie moge.
Nie poddawajcie sie❤️❤️❤️
Chyba masz rację ostatnio na cyklu naturalnym bez leków przed crio mój progesteron wynosił 38. Czyli co za dużo progesteronu produkuje?

@annemarie wszechwiedząca :D
Jak się czujesz?
Chciałam zapytać również jaki sztuczny progesteron podnosi i czy podnosi stezenie we krwi progesteronu?
Bo slyszalam ze dupek tego nie robi a inne leki?
globulki dop progesterone besis?

@annemarie wiem że ci marudzę ale chyba nie przestanę :) proszę napisz czy ty miałaś jakiekolwiek objawy po transferze czy te moje bóle mogą być normalne czy znowu coś może z endo albo macica. Kłuja mnie jajniki i czy temp mierzona dopochwowo jest miarodajne czy lepiej pod pachą pliiiissssss może powinnam już coś zrobić na te bóle one nie są ciągle ale jednak są :(
Mnie brzuch bolal jak na okres

Kobitki! Mamy 6 maluchow prawidlowo zaplodnionych:)
6komorek bylo dobrych dojrzalych, 3 niedojrzale, cos ram z nimi robili ale raczej sie nie zaplidnily bo poki co nie wykazyja takich cech. I z jedna nie wiem co:p
Super, na początku miałaś takie kiepskie rezultaty, a teraz proszę jaki wynik:)
Niech się dalej dobrze rozwijają te maluszki Twoje, powodzenia

A długo tak bolał ? Bo ja jestem takim dziwnym przypadkiem że mnie boli od dnia transferu zawsze tzn to mój drugi transfer i później się rozkręca...
Do pierwszej bety i drugiej. Byłam pewna w dniu spodziewanej @, że dostanę...
Nie znam dokładnie Twojej historii. Lekarz nie zalecał lekow typu nospa? (Choc nie powinno się ich brać w ciąży...)

reklama
dziewczyny czy któraś z was może polecić jakiś hotel w Warszawie nie za miliony
Jade do novium i szukam noclegu na 2 noce
Może ktoras może coś polecić ?

Do góry