reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, mam wyniki dzisiejszej bety.
Przypomne, ze 7.09 w 11 dpt bylo 1297, prog 15,xx. Dzis mam w 16 dpt 6558,00 mIU/ml a progesteron ok 5 godzin po ostanim zazyciu 30,32 ng/ml. Czy ten przyrost jest ok? Czy w zwiazku z tym rozanym zabarwieniem Lutinusa w dniu dzisiejszym powinnam powtorzyc badanie wczesniej niz przed sobota?

Przypomne, ze 7.09 w 11 dpt bylo 1297, prog 15,xx. Dzis mam w 16 dpt 6558,00 mIU/ml a progesteron ok 5 godzin po ostanim zazyciu 30,32 ng/ml. Czy ten przyrost jest ok? Czy w zwiazku z tym rozanym zabarwieniem Lutinusa w dniu dzisiejszym powinnam powtorzyc badanie wczesniej niz przed sobota?
Co do przyrostu to tutaj jest kalkulator ktory oblicza:
https:// belly bestfriend .pl/kalkulator-hcg.html
(Wszystko pisane razem, inaczej nie przechodzi)

Wszystko ok czekaj do soboty i już nie panikuj :)

Kochana, przyrost jest w normie. A czemu chcesz isc na jeszcze jedna weryfikacje? Ty juz sie do lekarza umawiaj!

Cześć
Chciałabym dołączyć jako staraczka[emoji5]
ja pcos mąż kiepskie nasienie, 2 lata staran 1 iui ( po której dopiero okazało się że jest to u nas bez sensu bo i tak nie mamy szans zajsc w ten sposób...)

Dzisiaj miałam transfer[emoji4]

Czy lekarz kazał Wam jeść magnez po transferze?

reklama
Cześć
Chciałabym dołączyć jako staraczka[emoji5]
ja pcos mąż kiepskie nasienie, 2 lata staran 1 iui ( po której dopiero okazało się że jest to u nas bez sensu bo i tak nie mamy szans zajsc w ten sposób...)

Dzisiaj miałam transfer[emoji4]

Czy lekarz kazał Wam jeść magnez po transferze?

Czesc, witamy w naszym gronie! Bedziemy trzymac kciuki za pozytywną betę!
Ilu dniowy zarodek miałas transferowany i kiedy będziesz robić betę?

Mi lekarz nie mówił nic o magnezie, ale niektóre dziewczyny dostały takie zalecenia, więc ja sama sobie dołożyłam magne b6 forte 2x1 i biore tak do dzisiaj.

Do góry