Ja tak mialam, moze w 10 czy 11dpt, a beta wysokaWracam z bety do domu i szok na toalecie. Lutinus wylecial lekko zabarwiony rozowato. Podbudujcie mnie prosze, bo ja juz mam wizje, ze znow koniec wszystkiego sie szykuje
reklama
sunrisea
Fanka BB :)
juz jutroHehe ja tez to z przymrozeniem oka napisalam
Ja juz mam chyba psychike zepsuta... Obawialam sie tego, ze mimo zycia z dnia na dzien cos takiego sie wydarzy, co rozbije mnie wewnetrznie wbrew temu ze tym razem mialam nie miec zadnych oczekiwan na tysiace kawalkow. Wzielam juz relanium, ale musialam jeszcze z psem wyjsc. Co mnie dodatkowo martwi to bole jak na @, dlatego chyba ten zabarwiony luti us tak mna zachwialFelia do poki czerwona krew sie litrami nie leje to nie wizjuj mi tu Moglas podraznic , moglo peknac ci jakies male naczynko.i stad ten róż.
Wiem jakie to trudne i jak trudno uwierzyc ze moze byc wciaz dobrze chociaz w naszych glowach widzimy juz najgorsze scenariusze.
Wez no spe albo relanium jak masz, poloz sie i prześpij.
Tyle ci moge poradzic
Tylko zabarwienie czy tez bole brzucha?Ja tak mialam, moze w 10 czy 11dpt, a beta wysoka
JoannaRak
Kurde miałam nadzieję, że za 2 tygodnie umówimy sie na bete ale przez chwilę zapomniałam ,zę ty na @Kurcia czekasz mam nadzieję, że nie będę sama
@sssurykatka kiedy Ty masz transfer?
@dzoasia, my szykujemy bande ostra na pazdziernik! a wtedy Ty bedziesz juz z kropkiem pod sercem i bedziesz nam kibicowac [emoji848]
JoannaRak
No chyba najpierw poczekam na wynik ilości zarodków
Jak nie z Tobą to z Kurcia będziemy transferowac... najwyzej nam szlaki przetrzesz i będziesz zarażać ciążowymi fluidami
@Never give up, ja juz Ci mowilam ze nie ryzykowalabym. Za duzo transferow juz mialas, to nie moze byc przypadek ze sie tak konczyly.
Hmm ja moze do 7dpt mialam jakies male bole, a pozniej juz nic kompletnie (teraz 13dpt).Tylko zabarwienie czy tez bole brzucha?
Jak to? Rozumiem, ze jajka nie rosna? Czy o endo chodzi? Masz ten sam lek co poprzednio? Osz....k....Dziewczyny zabijcie mnie. Brak reakcji na lek. Qrwa ile jeszcze
Ostatnia edycja:
reklama
motylek24
U mnie był róż 21 dpt i 28 dpt. Bez boleści brzucha. Nie biorę luteiny ani lutinusa, także u mnie to nie wynik podrażnienia. Za to w ulotce prolutex wyczytałam że to czesto efekt uboczny a ja właśnie używam ten lek. Za każdym razem kładłam się do łóżka tak na pół dnia i przechodziło.Tylko zabarwienie czy tez bole brzucha?
Podziel się: