reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Felia do poki czerwona krew sie litrami nie leje to nie wizjuj mi tu:) Moglas podraznic , moglo peknac ci jakies male naczynko.i stad ten róż.
Wiem jakie to trudne i jak trudno uwierzyc ze moze byc wciaz dobrze chociaz w naszych glowach widzimy juz najgorsze scenariusze.
Wez no spe albo relanium jak masz, poloz sie i prześpij.
Tyle ci moge poradzic :)
Ja juz mam chyba psychike zepsuta... Obawialam sie tego, ze mimo zycia z dnia na dzien cos takiego sie wydarzy, co rozbije mnie wewnetrznie wbrew temu ze tym razem mialam nie miec zadnych oczekiwan na tysiace kawalkow. Wzielam juz relanium, ale musialam jeszcze z psem wyjsc. Co mnie dodatkowo martwi to bole jak na @, dlatego chyba ten zabarwiony luti us tak mna zachwial

reklama
Tylko zabarwienie czy tez bole brzucha?
U mnie był róż 21 dpt i 28 dpt. Bez boleści brzucha. Nie biorę luteiny ani lutinusa, także u mnie to nie wynik podrażnienia. Za to w ulotce prolutex wyczytałam że to czesto efekt uboczny a ja właśnie używam ten lek. Za każdym razem kładłam się do łóżka tak na pół dnia i przechodziło.

Do góry