reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dalej jestes w Artemidzie i tam chcesz zostac ? Moje 3 pierwsze procedury byly wlasnie w Art Olsztyn-Bialystok i ciesze sie ze ucieklam od nich szkoda ze tak szybko. Mozesz miec problem z tym zeby oni zaakceptowali ewentualne zalecenia immunologa jesli zdecydujesz sie na wujka Jarka bo oni nie respektuja immunologi
Właśnie po tej próbie widzę trochę przestarzałe podejście, o immunologie pytałam i faktycznie tego nie uznaja. moj plan to wizyta u dr. Pasnika i nowa klinika. A Ty gdzie się leczylas?

reklama
Apropos popierdzielenia,

nie wiem czy juz w Pl to stosuja zamiast nacinania otoczki i narobienia balaganu , stosuje sie scienczanie laserem w najgrubszym miejscu i ułatwienie rozprezenia blastki. Jest to o wiele mniej inwazyjne , popytajcie moze to juz u was robia❤️
Wrzycałaś kiedyś zdjątko twojebo zarodka - u nas na razie cisza, nikt o tym nie mówi. Jakby mieli w ofercie to pewnie już co drugiej by proponowali :/

Witam Panie.. Muszę i chcę Was nadrobić w czytaniu. Ale już teraz cieszę sie i smutam z Wami.
mój Mochikanin ostatni od wczoraj się nie podzielił dalej - ale też jeszcze nie obumarł.
Dziewczynki taka mnie naszła dziś myśl - zarodek sie zatrzymał w podziale ale jeszcze nie obumarł. Moze sie podzielić do jutra , albo nie i dalej nie obumrze. Jutro 5 doba - moj dylemat - czy oni podadzą mi go ? wiedząc , ze i tak nici z tego ? nie padł - ale i się nie podzielił - czyli jest wadliwy.
Mówię do męża to juz wyższy poziom etyki. Choć uczciwie piszę - jak podnie i nie będzie transferu szybciej sie podniose psychicznie , niż gdyby znów beta była "0". Szkoda tylko mojego bólu - jeszcze mnie podbrzusze i jajniki napierniczają- aż ciężko oddychać. Eeehhh my to mamy " fanie" quwa.
Kurza twarz.... Aga coś ten Twój Mochikanin powolny ... Ale może być tak że to dziewczynka, która jest leniwa ale silna i przetrwa ;)
Kiedy masz zostać poinformowana o tym czy transfer się odbędzie czy nie?
Niunia będzie dobrze, jakikolwiek by to nie brzmiało w tej sytuacji :*
co nas nie zabije to nas wzmocni - pamiętaj :* :*

Odnosnie KD... wszystki laski ( 42-46lat;)) ktor juz urodzily mowia ze te ich dzieci sa do nich mega podobne, nie wiem tylko czy w ich oczach czy rzeczywiscie:)
Cechy wizualne to mala cześć podobieństwa. Najważniejsze są mimika twarzy, sposób mówienia, język ciała a tego dzieci uczą się od swoich rodziców i od tych z którymi przebywają. Są jak gąbki, chłona wszystko i właśnie tak się do nich mega upodabniaja. Geny to jedno a obycie i wychowanie to co innego x

@Sol kochana cały czas mi w głowie siedzisz!! Tak się cieszę ze beta rośnie mimo krwawień! Trzymam kciuki z całego [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dziękuję kochana. Zobaczymy jutro bo cały czas męczy mnie skąd te krwawienie było. Może ciąża jest źle umiejscowiona... Modlę się do moich aniołów cały czas. Mam ich tam w górze cała gromadke [emoji177]

reklama
Do góry