reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dalej jestes w Artemidzie i tam chcesz zostac ? Moje 3 pierwsze procedury byly wlasnie w Art Olsztyn-Bialystok i ciesze sie ze ucieklam od nich szkoda ze tak szybko. Mozesz miec problem z tym zeby oni zaakceptowali ewentualne zalecenia immunologa jesli zdecydujesz sie na wujka Jarka bo oni nie respektuja immunologi
Właśnie po tej próbie widzę trochę przestarzałe podejście, o immunologie pytałam i faktycznie tego nie uznaja. moj plan to wizyta u dr. Pasnika i nowa klinika. A Ty gdzie się leczylas?

reklama
Apropos popierdzielenia,

nie wiem czy juz w Pl to stosuja zamiast nacinania otoczki i narobienia balaganu , stosuje sie scienczanie laserem w najgrubszym miejscu i ułatwienie rozprezenia blastki. Jest to o wiele mniej inwazyjne , popytajcie moze to juz u was robia❤️
Wrzycałaś kiedyś zdjątko twojebo zarodka - u nas na razie cisza, nikt o tym nie mówi. Jakby mieli w ofercie to pewnie już co drugiej by proponowali :/

Witam Panie.. Muszę i chcę Was nadrobić w czytaniu. Ale już teraz cieszę sie i smutam z Wami.
mój Mochikanin ostatni od wczoraj się nie podzielił dalej - ale też jeszcze nie obumarł.
Dziewczynki taka mnie naszła dziś myśl - zarodek sie zatrzymał w podziale ale jeszcze nie obumarł. Moze sie podzielić do jutra , albo nie i dalej nie obumrze. Jutro 5 doba - moj dylemat - czy oni podadzą mi go ? wiedząc , ze i tak nici z tego ? nie padł - ale i się nie podzielił - czyli jest wadliwy.
Mówię do męża to juz wyższy poziom etyki. Choć uczciwie piszę - jak podnie i nie będzie transferu szybciej sie podniose psychicznie , niż gdyby znów beta była "0". Szkoda tylko mojego bólu - jeszcze mnie podbrzusze i jajniki napierniczają- aż ciężko oddychać. Eeehhh my to mamy " fanie" quwa.
Kurza twarz.... Aga coś ten Twój Mochikanin powolny ... Ale może być tak że to dziewczynka, która jest leniwa ale silna i przetrwa ;)
Kiedy masz zostać poinformowana o tym czy transfer się odbędzie czy nie?
Niunia będzie dobrze, jakikolwiek by to nie brzmiało w tej sytuacji :*
co nas nie zabije to nas wzmocni - pamiętaj :* :*

Odnosnie KD... wszystki laski ( 42-46lat;)) ktor juz urodzily mowia ze te ich dzieci sa do nich mega podobne, nie wiem tylko czy w ich oczach czy rzeczywiscie:)
Cechy wizualne to mala cześć podobieństwa. Najważniejsze są mimika twarzy, sposób mówienia, język ciała a tego dzieci uczą się od swoich rodziców i od tych z którymi przebywają. Są jak gąbki, chłona wszystko i właśnie tak się do nich mega upodabniaja. Geny to jedno a obycie i wychowanie to co innego x

@Sol kochana cały czas mi w głowie siedzisz!! Tak się cieszę ze beta rośnie mimo krwawień! Trzymam kciuki z całego [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dziękuję kochana. Zobaczymy jutro bo cały czas męczy mnie skąd te krwawienie było. Może ciąża jest źle umiejscowiona... Modlę się do moich aniołów cały czas. Mam ich tam w górze cała gromadke [emoji177]

reklama
Do góry