reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zrób badanie moczu jak najszybciej. Jak będzie zły wynik, to najlepiej wziąć posiew lub od razu z ogólnym badaniem moczu i do lekarza szybko.

Kochana dziekuje, ale czy moge do rana czekac czy mam do szpitala sie udac? Nie chce siac paniki tylko boje sie ze malenstwu cos sie stanie [emoji20]

reklama
Kochane wlasnie was doczytuje bo dzis w dzien tak z doskoku ppdczytywalam bo w koncu musialam cos w pracy zaczac robic [emoji6] mam w miedzyczasie pytanie, nie wiem czy nie dopadla mnie infekcja pecherza bo czesto dzis oddaje mocz i mam uczucie ze cos tam zostalo pomimo, ze dopiero bylam w toalecie. Czy to jest grozne dla zelusia, mialyscie? Czy mam z tym isc jutro do lekarza jesli rano tez tak bedzie?
Chyba mam tez troche krwi w moczu :( tzn taka max rozrzedzona jak sie podtarlam, no chyba ze to z pochwy...
Możliwe, że złapałaś grzybka. Mi się ostatnio objawił swedziawką i wrażliwą skórą u wejścia do pochwy. Przy podcieraniu skóra pękała i papier był zaróżowiony. Dostałam antybiotyk dopochwowy.

Opowiesz jakie to uczucie mieć bliźniaka? Byłaś z bliźniaków jednojajowych czy dwujajowych? [emoji4]

Jednojajowych. Ja nie wiem jak to jest nie miec siostry blizniaczki, ktora jest mi najblizsza i zawsze mnie rozumie, niezaleznie jakie sytuacje by sie nie wydarzyły. Dlatego tez marzylam o bliźniakach, bo tez chce zeby moje dzieci miały taką więź! :-) :)

Możliwe, że złapałaś grzybka. Mi się ostatnio objawił swedziawką i wrażliwą skórą u wejścia do pochwy. Przy podcieraniu skóra pękała i papier był zaróżowiony. Dostałam antybiotyk dopochwowy.

Dzieki Justin, dopiero teraz pod wieczor mnie tak wzielo, przetrzymalam troche siku dzis bo jechalam autem i mi sie nie chcialo stawac no i tak chyba od tego czasu mnie wzielo. To pojde z tym rano do lekarza, mocz to akurat kojarze od razu tu spraedzaja u lekarza takimi paseczkami do testowania. Mam nadzieje tyli ze to nie kest grozne dla kijaneczki :/

Jednojajowych. Ja nie wiem jak to jest nie miec siostry blizniaczki, ktora jest mi najblizsza i zawsze mnie rozumie, niezaleznie jakie sytuacje by sie nie wydarzyły. Dlatego tez marzylam o bliźniakach, bo tez chce zeby moje dzieci miały taką więź! :-) :)
Oj tak zgodzę sie w 1000%
[emoji7] [emoji173]️ [emoji7] [emoji173]️

Kochana dziekuje, ale czy moge do rana czekac czy mam do szpitala sie udac? Nie chce siac paniki tylko boje sie ze malenstwu cos sie stanie [emoji20]
Możesz już zrobić. To koszt ok. 6-8 zł w szpitalnym laboratorium. Będziesz spala spokojnie jak wynik będzie dobry.
Doczytałam jeszcze, że odpisałaś o świeżej krwi. Pokaż się lekarzowi. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :*

Dzieki Justin, dopiero teraz pod wieczor mnie tak wzielo, przetrzymalam troche siku dzis bo jechalam autem i mi sie nie chcialo stawac no i tak chyba od tego czasu mnie wzielo. To pojde z tym rano do lekarza, mocz to akurat kojarze od razu tu spraedzaja u lekarza takimi paseczkami do testowania. Mam nadzieje tyli ze to nie kest grozne dla kijaneczki :/
Z samego rana pobierz mocz.
A w oczekiwaniu na wynik pozniej kup sobie sok 100% zurawiny. Kwasny. Ale pomoze wyplukac bakterie. Pij duzo duzo. Bedzie dobrze.

reklama
Do góry