reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@chlopkers Może poproś m żeby ci je trochę podniósł [emoji51] faceci to akurat potrafią robić najlepiej [emoji23]
Hahaha kurcze ale jak mnie spanie lamie przy takim cisnieniu to ani atom nie ruszy [emoji6] trzy razy sie zlamalam i napilam sie coli (choc unikam cukru) i wtedy super sie czulam. Dlatego podpytam w czw mojego gina czy moze jednak ta jedna kawke dziennie bede mogla [emoji4]

reklama
Dziewczęta mam pytanko. Czekam teraz na okres który będę miała lada dzień i miałam zacząć procedurę na cyklu naturalnym tylko z Clo.No i tu pojawił się problem bo od 3-4 dni odczuwam jakiś dziwny dyskomfort w okolicy cewki moczowej.Nie jest to ból ale nie jest tez normalnie.Ostatni raz zapalenie pęcherza miałam jako nastolatka wiec już nie pamietam jak to jest.Dzis rano oddałam mocz do badania ogólnego i na posiew.No i moje pytanie,gdyby były jakieś bakterie w moczu to czy konieczne jest odłożenie procedury o miesiąc?

W ciazy niebezpieczne jest wysokie ciśnienie. Niskie tez nie jest dobre ale z,dwojga złego lepiej w te stronę:) wez sie z chlopem powadz to Ci podskoczy:laugh2: ale tak na powaznie to pomow o tym z gibekokogien
No racja ja ostatnio po kłótni z mężem na wizycie miałam 150/104 to wszystkich na nogi postawiłam my np. bierzemy leki na ciśnienie ale i ciągle troche podwyższone najgorszy puls ciągle powyżej 100 [emoji26]

Ehh nie lubimy takich niespodzianek bardzo [emoji58] mam nadzieje ze antybol sobie szybko z tym dziadostwem poradzi! Zdrowka dla Was [emoji173][emoji173]
No dokładnie nie lubimy kurcze ja to coś mam pecha w tej ciąży do tych bakterii co jakiś czas. Miejmy nadzieję że wszystko ok będzie dla was też dużo zdrówka i rosnijcie ładnie [emoji4]

No racja ja ostatnio po kłótni z mężem na wizycie miałam 150/104 to wszystkich na nogi postawiłam my np. bierzemy leki na ciśnienie ale i ciągle troche podwyższone najgorszy puls ciągle powyżej 100 [emoji26]
Kurcze to faktycznie wysoko. Wazne ze jestes po opieka lekarza, ktory wie o tym i masz odpowiednie leki

reklama
Do góry