reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No tak co się dziwić ale ty to już praktycznie koncóweczka to chen chen przede mną a my musimy jeszcze trochę dotrwać teraz jeszcze się nabawiliśmy jakieś bakterii gronkowca złocistego i znów pewnie antybiotyki będą. Tak jak mówisz w tą pogodę ciężko na spacer ale u mnie w domu też strasznie duszno
Nawet mi nie mow. Posiew na paciorkowca wyszedl mi dodatni co mnie nie dziwi. Dostalam na to fluomizin i przez to dziadostwo nie wien czy jakiegos grzybka nie mam bo od drugiego dnia stosowania mnie swedzi. Dobrze ze jutro ide na wizyte to moze mi cos da

reklama
Dziewczyny, powiedzcie czym mozna podrasowac sie przed transferem? Ananas wiem, ale co jeszcze? Ovarin lub Pregna Plus? Moze inny preparat? Chcialabym nie przedobrzyc, ale tez jeszcze jakos wspomoc sie :)
Odpoczywac psychicznie to oczywiscie wiem. Staram sie, ale kiepsko wychodzi xD Kuracje zebow koncze w tym tygodniu, ostatnie ubytki do zrobienia i potem mam nadzieje ze koniec. Nachodzilam sie z tymi zebami a czytalam, ze problemy z zebami moga miec wplyw na plodnosc itd. Wiec troche o to tez postaralam sie.

To jest trudny temat, bo jednak faceci w wiekszosci przypadkow uwielbiaja piwo, szczegolnie w upaly. Mojemu pomoglo, gdy odstawil calkowicie, ale tak ze nawet jednego pifka sie nie napil, na 3 mies przed oddaniem nasienia. Tyle ile trwa pelna spermatogeneza. Jak sie nad soba uzalal, zawsze mu powtarzalam, ze przyjdzie czas, gdy to ja nie bede pic i to znacznie dluzej niz 3 mies (ciaza + kp) [emoji6]
Kochana jak byłam w Polsce u lekarza to powiedział ,ze w ostatnich dniach przed oddaniem nasienia nie pic alkoholu i mój to podłapał i teraz myśli ,ze popije sobie za wszystkie lata i przed odstawi

Kochana już jesteśmy z Lenka razem [emoji173] 4220 i 59cm !!!!! I tak jest dla mnie malutka [emoji173] walczyłam 10h sn ale mała nie chciała współpracować i Owinela się:( skończyło się na cc... Jutro wstawię zdjęcie![emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Gratulacje [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] dobrze ze wszystko sie szczesliwie skonczylo[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Ciocie rosne jak na drożdżach:) pani dr powiedziała że jestem wyrośnięty o tydzień więcej niż powinienem/am i poród pewnie będzie tydzień wcześniej;) po za tym wszystko jest ok;)
Piekny czlowieczek!! [emoji173] Na kiedy masz termin? Bo ja podobnie jak ty, u mnie 10t1d i maly tez ma ok 3.2cm :) Rodze 8.03 ale nie mowila mi ze jest przerosniety i ze bedzie wczesniej :/ Tak czy siak bedzue rybka :) A ruszal sie maluszek? Bo moj skakal i machal raczkami wczoraj :D Wszystko sobie nagralam na tel :) Ale pamiatka!

Kochana już jesteśmy z Lenka razem [emoji173] 4220 i 59cm !!!!! I tak jest dla mnie malutka [emoji173] walczyłam 10h sn ale mała nie chciała współpracować i Owinela się:( skończyło się na cc... Jutro wstawię zdjęcie![emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Aaaaa gratki kochana!!! Dzielne dziewczynki!! [emoji123][emoji123][emoji123][emoji173][emoji173][emoji173] Witamy na swiecie i czekamy na fotki [emoji847][emoji847][emoji847]

Asia, popierdzielilam. Jutro ma.byc cieplej niz dzisiaj i kulminacja w czwartek. Sorki, jestem.juz prawie dwa miesiace na L4 i pieprza mi sie dni tygodnia [emoji4]
Jednak nie jest tak zle ze musze w domu na zwolnieniu siedziec... Wcale mnie nie ciagnie na te patelnie. Choc do morza bym wskoczyla z raz ale dr srogo zabronila :(

reklama
Do góry