reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny nie róbcie badania w diagnostyce zanikają albo zawyzaja wyniki paru lekarzy mi to już mówili I mojej mamie. Nie są miarodajne te badania....
Ale ogolnie wszystkie czy tylko amh? Ja wiem ze mozna smialo robic w diagnoatykach szpitalnych, bo probki od razu trafiaja do lab. Natomiast w osiedlowych punktach nie warto, bo za dlugo przechowuja probki w zlych warunkach i pozniej cuda na kiju wychodza

reklama
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki. Dzisiaj o 13 mam transfer. Chyba już się denerwuje bo wstałam z okrojonym bólem głowy. Wzięłam proszki, ale nie pomagają. Zaraz mnie rozsadzi.
Trzyma.y mocno Kochana [emoji110][emoji110][emoji110] bedzie dobrze[emoji173][emoji173][emoji173] ile bierzesz maluszkow? [emoji4]

Oj to uwazaj na cisnienie bo w ciazy to nic dobrego:/ wiem ze spacery pomagaja na wysokie cisnienie ale idz tu teraz na spacer. Ja Ci powiem ze odpukac od kilku dni nie mam problemu z nogami, az sama sie dziwie. Fakt praktyczne caly czas leze ale wczesniej to jak wdtawalam to juz byly spuchniete
Misis, a orientujesz sie czy za niskie cisnienie ma wplyw na ciezarna? To chyba lepiej jak jest w ta strone niz w druga, prawda? Przy upalach mi zawsze spada, wczoraj mialam 77/51, stad pewnie te moje upiorne bole glowy[emoji50]

No tak co się dziwić ale ty to już praktycznie koncóweczka to chen chen przede mną a my musimy jeszcze trochę dotrwać teraz jeszcze się nabawiliśmy jakieś bakterii gronkowca złocistego i znów pewnie antybiotyki będą. Tak jak mówisz w tą pogodę ciężko na spacer ale u mnie w domu też strasznie duszno
Ehh nie lubimy takich niespodzianek bardzo [emoji58] mam nadzieje ze antybol sobie szybko z tym dziadostwem poradzi! Zdrowka dla Was [emoji173][emoji173]

Misis, a orientujesz sie czy za niskie cisnienie ma wplyw na ciezarna? To chyba lepiej jak jest w ta strone niz w druga, prawda? Przy upalach mi zawsze spada, wczoraj mialam 77/51, stad pewnie te moje upiorne bole glowy[emoji50]
W ciazy niebezpieczne jest wysokie ciśnienie. Niskie tez nie jest dobre ale z,dwojga złego lepiej w te stronę:) wez sie z chlopem powadz to Ci podskoczy:laugh2: ale tak na powaznie to pomow o tym z gibekokogien

Piekny czlowieczek!! [emoji173] Na kiedy masz termin? Bo ja podobnie jak ty, u mnie 10t1d i maly tez ma ok 3.2cm :) Rodze 8.03 ale nie mowila mi ze jest przerosniety i ze bedzie wczesniej :/ Tak czy siak bedzue rybka :) A ruszal sie maluszek? Bo moj skakal i machal raczkami wczoraj :D Wszystko sobie nagralam na tel :) Ale pamiatka!
Ale super! [emoji173] ciesze sie ze u Was dobrze[emoji173][emoji173] juz tak dawno nic nie pisalas. Jak sie czujesz? U Was pewnie gorsze upaly niz w Pl
Dawaj zdjecie maluszka [emoji7]

Ostatnia edycja:
reklama
Ale ogolnie wszystkie czy tylko amh? Ja wiem ze mozna smialo robic w diagnoatykach szpitalnych, bo probki od razu trafiaja do lab. Natomiast w osiedlowych punktach nie warto, bo za dlugo przechowuja probki w zlych warunkach i pozniej cuda na kiju wychodza
Lekarze mówią że Wszystkie I na przykładzie mojego męża i mamy się zgadza że wyniki były z czapy z tymi co w szpitalu robili

Do góry