ilmenau
Fanka BB :)
Zdecydowalam sie dzis zrobic ta pierwsza bete, az mnie w zoladku sciska na sam widok tego laboratorium, mam nadzieje, ze nie bedzie de ja vu z pierwszego transferu.
za wysoką betę!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdecydowalam sie dzis zrobic ta pierwsza bete, az mnie w zoladku sciska na sam widok tego laboratorium, mam nadzieje, ze nie bedzie de ja vu z pierwszego transferu.
Dziewczyny kciuki za wszystkieCześć Dziewczyny,
miłego dnia Wam życzę. :*
@NadziejaJest, mam nadzieję, że dzisiaj dojdzie już do punkcji i pobrane zostaną piękne jajka. Powodzenia Kochana.
@Sol @Murawa powodzenia na wizytach. :*
@NADZIEJA 76 @Akatombo, Dziewczyny, mocne kciuki za betę wysoką do nieba.
Ja bym zrobiła kontrolnieDzieki Justin [emoji173]️
Mam tez robic progesteron czy bez sensu?
Popieram [emoji51]Ja bym zrobiła kontrolnie
Popieram [emoji51]
Z 6 tylko jeden przeżył więc tylko jeden maluszek dzisiaj wróci do mnie. Ale może tak miało być.
Ja bym zrobiła. Lepiej sprawdzić jak i tak już będziesz się kłuła. [emoji4]Dzieki Justin [emoji173]️
Mam tez robic progesteron czy bez sensu?
Oj to przepraszam, nie doczytalam wczesniej dokladnie. Zatem to musi byc TEN transfer [emoji173][emoji173][emoji173] mocne kciuki [emoji110]Z 6 tylko jeden przeżył więc tylko jeden maluszek dzisiaj wróci do mnie. Ale może tak miało być.
Hehe ty nas tu nie trzymaj w niepewnosciWiecej szczegolow w kolejnym odcinku ;P a tak serio to ma sie ze wszystkim jeszcze przespac i na.kolejnej wizycie powiedziec co udalo sie zdzialac. W kazdym razie nie musimy placic za msome i hodowle do 5 doby.