reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@chlopkers Może poproś m żeby ci je trochę podniósł [emoji51] faceci to akurat potrafią robić najlepiej [emoji23]
Hahaha kurcze ale jak mnie spanie lamie przy takim cisnieniu to ani atom nie ruszy [emoji6] trzy razy sie zlamalam i napilam sie coli (choc unikam cukru) i wtedy super sie czulam. Dlatego podpytam w czw mojego gina czy moze jednak ta jedna kawke dziennie bede mogla [emoji4]

reklama
Dziewczęta mam pytanko. Czekam teraz na okres który będę miała lada dzień i miałam zacząć procedurę na cyklu naturalnym tylko z Clo.No i tu pojawił się problem bo od 3-4 dni odczuwam jakiś dziwny dyskomfort w okolicy cewki moczowej.Nie jest to ból ale nie jest tez normalnie.Ostatni raz zapalenie pęcherza miałam jako nastolatka wiec już nie pamietam jak to jest.Dzis rano oddałam mocz do badania ogólnego i na posiew.No i moje pytanie,gdyby były jakieś bakterie w moczu to czy konieczne jest odłożenie procedury o miesiąc?

W ciazy niebezpieczne jest wysokie ciśnienie. Niskie tez nie jest dobre ale z,dwojga złego lepiej w te stronę:) wez sie z chlopem powadz to Ci podskoczy:laugh2: ale tak na powaznie to pomow o tym z gibekokogien
No racja ja ostatnio po kłótni z mężem na wizycie miałam 150/104 to wszystkich na nogi postawiłam my np. bierzemy leki na ciśnienie ale i ciągle troche podwyższone najgorszy puls ciągle powyżej 100 [emoji26]

Ehh nie lubimy takich niespodzianek bardzo [emoji58] mam nadzieje ze antybol sobie szybko z tym dziadostwem poradzi! Zdrowka dla Was [emoji173][emoji173]
No dokładnie nie lubimy kurcze ja to coś mam pecha w tej ciąży do tych bakterii co jakiś czas. Miejmy nadzieję że wszystko ok będzie dla was też dużo zdrówka i rosnijcie ładnie [emoji4]

No racja ja ostatnio po kłótni z mężem na wizycie miałam 150/104 to wszystkich na nogi postawiłam my np. bierzemy leki na ciśnienie ale i ciągle troche podwyższone najgorszy puls ciągle powyżej 100 [emoji26]
Kurcze to faktycznie wysoko. Wazne ze jestes po opieka lekarza, ktory wie o tym i masz odpowiednie leki

reklama
Do góry