Mieciu85
Fanka BB :)
Dziewczyny, któraś pisała o forum dziewczyn podchodzących do KD, możecie mi proszę podać linka [emoji51]
Prosze kochana
Link do: Magazyn dla kobiet
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, któraś pisała o forum dziewczyn podchodzących do KD, możecie mi proszę podać linka [emoji51]
Z 6 tylko jeden przeżył więc tylko jeden maluszek dzisiaj wróci do mnie. Ale może tak miało być.Trzyma.y mocno Kochana [emoji110][emoji110][emoji110] bedzie dobrze[emoji173][emoji173][emoji173] ile bierzesz maluszkow? [emoji4]
Za tego jedynego siłacza [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️Z 6 tylko jeden przeżył więc tylko jeden maluszek dzisiaj wróci do mnie. Ale może tak miało być.
Powodzenia Kochana, trzymamy kciuki za wysoki wynik betiny.Zdecydowalam sie dzis zrobic ta pierwsza bete, az mnie w zoladku sciska na sam widok tego laboratorium, mam nadzieje, ze nie bedzie de ja vu z pierwszego transferu.
Wierzę, że to ten jeden zarodek, który zostanie z Tobą na kolejne 8 miesięcy pięknej ciąży. :*Z 6 tylko jeden przeżył więc tylko jeden maluszek dzisiaj wróci do mnie. Ale może tak miało być.
Powodzenia Kochana, trzymamy kciuki za wysoki wynik betiny. [emoji110][emoji110][emoji110]
za wysoką betęZdecydowalam sie dzis zrobic ta pierwsza bete, az mnie w zoladku sciska na sam widok tego laboratorium, mam nadzieje, ze nie bedzie de ja vu z pierwszego transferu.