reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie dajemy :p ja latam po mieszkaniu w samych stringach haha, wentylator przy dupie i tylko kursuje pomiędzy prysznicem a zamrażarka hihi
A ja dziewczynki umieram w robocie. Jeszcze do piątku muszę wytrwać. Od poniedziałku urlop ale podziwiam wsztstkie pracujące brzuchate. Aniu wiedziałam że ci się uda, mąż już wie? Beta piękna.

reklama
Dziewczyny mam dylemat , je jede wyglądać śmiesznie jeśli wezmę sobie czarny szlafrok z koronka do szpitala :dry:?? Jaka moda obowiązujew szpitalach ??

Dziewczyny mam dylemat , je jede wyglądać śmiesznie jeśli wezmę sobie czarny szlafrok z koronka do szpitala :dry:?? Jaka moda obowiązujew szpitalach ??
Jeśli wygodny to bierz :) Co to kogo obchodzi:p Chyba, że masz jakiś bawełniany, taki milszy skórze to może taki zabierz, bo wiadomo upały itp :)

Przed porodem można mieć swoj strój np. ciążową sukienkę albo w czym tam wygodnie. Po porodzie w taki upał to sama koszula starczy. Ja szlafroka nie brałam wcale.

@zylwia kurcze no jak ja Ci zazdrooooo... :D Tak pozytywnie :) Cieszę się, że spotkanie z Lenka już tuż tuż! Życzę siły i wytrwałości przy porodzie, a potem samych najpiękniejszych w życiu chwil :*

@Margit2018 no to byle do piątku!!! Wracasz potem do pracy czy już dajesz sobie spokój? :)

@Maryanka dzisiaj mąż odebrał! :-D a czytałaś "Tysiąc wspaniałych słońc"? Też właśnie dostałam :-)
O już możesz czytać ale super :D a tej książki ,,Tysiąc wspaniałych nocy,, nie czytałam. Jedynie zorientowałam się, że Laila Shukri ma więcej książek niż te trzy które do tej pory przeczytałam, także do porodu wypadałoby się z tym uporać :D

Właśnie kochane wracam z wizyty .. w moje urodziny czyli 2sierpnia kładę się do szpitala na wywołanie bo Mała za szybko przybiera już ma 3700:szok: ... szyjka 1cm ale małej się w ogóle nie spieszy, główka mocno w dole ale szyjka pozamykana na 4spusty:laugh2: tak więc może w tym tygodniu już przytule mój największy Skarb ❤
Pięknie kochana, mam nadzieję, że pochwalisz się po porodzie swoją księżniczką. Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze przy porodzie:yes::D

reklama
Wlaskie dziewczyny jestem po wizycie z panią dr która tak usilnie chciała ze mna spotkanie No i dupa niczego się nie dowiedziałam i ze nic niejasnego nie widzi w moim organizmie:( jak byłam u immunologa tutaj u nas i pokazałam zalecenia od Pasnika stwierdził żebym nic nie brała bo jest ok i mogę zaszkodzić tylko:realmad:
Zmieniła mi tylko tabletki jak będę podchodzić pod transfer czyli od 1dc mam brak progynova 4mg i żadnego zastrzyku na koniec... cyk naturalny wspomagany :confused: czy ktoś tak miał już? Oczywiście trzymam się zaleceń od Pasnika i jade na jego tabletkach ,ale czy mogę to łączyć?

Do góry