U
użytkowniczka v
Gość
Jest wynik! Beta 21,27,a progesteron 15,10.A Ty jak tam się trzymasz? Widziałam, że wyniki mają być o 14. Może będą wcześniej. [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest wynik! Beta 21,27,a progesteron 15,10.A Ty jak tam się trzymasz? Widziałam, że wyniki mają być o 14. Może będą wcześniej. [emoji8]
Przepraszam dziewczyny. Naprawdę mi głupio ale sama jestem w szoku na myśl o tym, co dzisiaj zobaczyłam. Myślałam, że ona już się wybiera na drugą stronę tęczy. Wczoraj wszystko było dobrze a dzisiaj takie wrażenia o poranku mi zafundowała.
Jest wynik! Beta 21,27,a progesteron 15,10.
Wspaniale teraz kciuki za przyrostJest wynik! Beta 21,27,a progesteron 15,10.
Pieknieeee!!! Juhuuuu!Jest wynik! Beta 21,27,a progesteron 15,10.
Dzwonili. Zostawiaja do 5tej doby bo bidoki slabe sa. Jeden ma 6 komorek drugi 4.
Łuuuuuuhuuuuu!!!!!!!!!!! 8dpt 21 !!!! Szał !!!!!!!!!!!!!!!Jest wynik! Beta 21,27,a progesteron 15,10.
idźcie po prysznicDokładnie. U mnie o 8 było 28 stopni. Leżę, koty ze mną i nie wiemy, co mamy ze sobą zrobić. [emoji6]
Ja teraz wzielam.prysznic, poszlam na polko i co kropi mam nadzieje ze z tego bedzie deszcz teraz siedze w sypialni, msm zasłonięte reloty i wlaczony wiatrak to na razie nie jest źle
Jest super. [emoji106]Jest wynik! Beta 21,27,a progesteron 15,10.