reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przepraszam dziewczyny. Naprawdę mi głupio ale sama jestem w szoku na myśl o tym, co dzisiaj zobaczyłam. Myślałam, że ona już się wybiera na drugą stronę tęczy. Wczoraj wszystko było dobrze a dzisiaj takie wrażenia o poranku mi zafundowała.

Ale straszysz! [emoji33][emoji33] dobrze, ze z Toba wszystko ok, duzo zdrowia dla kotki [emoji1]

@misis188 ja to wam wspolczuje i ciesze sie pewnie @Justin87 tez ze mamy termon na zime nam juz jest ciezko przy tych upalach a co dopiero Wam ktore sa na koncowce ciazy
Ja teraz wzielam.prysznic, poszlam na polko i co:) kropi:) mam nadzieje ze z tego bedzie deszcz:) teraz siedze w sypialni, msm zasłonięte reloty i wlaczony wiatrak to na razie nie jest źle

reklama
Do góry