reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie dajemy :p ja latam po mieszkaniu w samych stringach haha, wentylator przy dupie i tylko kursuje pomiędzy prysznicem a zamrażarka hihi
A ja dziewczynki umieram w robocie. Jeszcze do piątku muszę wytrwać. Od poniedziałku urlop ale podziwiam wsztstkie pracujące brzuchate. Aniu wiedziałam że ci się uda, mąż już wie? Beta piękna.

reklama
Dziewczyny mam dylemat , je jede wyglądać śmiesznie jeśli wezmę sobie czarny szlafrok z koronka do szpitala :dry:?? Jaka moda obowiązujew szpitalach ??

Dziewczyny mam dylemat , je jede wyglądać śmiesznie jeśli wezmę sobie czarny szlafrok z koronka do szpitala :dry:?? Jaka moda obowiązujew szpitalach ??
Jeśli wygodny to bierz :) Co to kogo obchodzi:p Chyba, że masz jakiś bawełniany, taki milszy skórze to może taki zabierz, bo wiadomo upały itp :)

Przed porodem można mieć swoj strój np. ciążową sukienkę albo w czym tam wygodnie. Po porodzie w taki upał to sama koszula starczy. Ja szlafroka nie brałam wcale.

@zylwia kurcze no jak ja Ci zazdrooooo... :D Tak pozytywnie :) Cieszę się, że spotkanie z Lenka już tuż tuż! Życzę siły i wytrwałości przy porodzie, a potem samych najpiękniejszych w życiu chwil :*

@Margit2018 no to byle do piątku!!! Wracasz potem do pracy czy już dajesz sobie spokój? :)

@Maryanka dzisiaj mąż odebrał! :-D a czytałaś "Tysiąc wspaniałych słońc"? Też właśnie dostałam :-)
O już możesz czytać ale super :D a tej książki ,,Tysiąc wspaniałych nocy,, nie czytałam. Jedynie zorientowałam się, że Laila Shukri ma więcej książek niż te trzy które do tej pory przeczytałam, także do porodu wypadałoby się z tym uporać :D

Właśnie kochane wracam z wizyty .. w moje urodziny czyli 2sierpnia kładę się do szpitala na wywołanie bo Mała za szybko przybiera już ma 3700:szok: ... szyjka 1cm ale małej się w ogóle nie spieszy, główka mocno w dole ale szyjka pozamykana na 4spusty:laugh2: tak więc może w tym tygodniu już przytule mój największy Skarb ❤
Pięknie kochana, mam nadzieję, że pochwalisz się po porodzie swoją księżniczką. Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze przy porodzie:yes::D

reklama
Wlaskie dziewczyny jestem po wizycie z panią dr która tak usilnie chciała ze mna spotkanie No i dupa niczego się nie dowiedziałam i ze nic niejasnego nie widzi w moim organizmie:( jak byłam u immunologa tutaj u nas i pokazałam zalecenia od Pasnika stwierdził żebym nic nie brała bo jest ok i mogę zaszkodzić tylko:realmad:
Zmieniła mi tylko tabletki jak będę podchodzić pod transfer czyli od 1dc mam brak progynova 4mg i żadnego zastrzyku na koniec... cyk naturalny wspomagany :confused: czy ktoś tak miał już? Oczywiście trzymam się zaleceń od Pasnika i jade na jego tabletkach ,ale czy mogę to łączyć?

Do góry