reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Do której tygodnia ciąży bralyscie luteine? Moja gin trochę nieprzytomna jest. Na jednej wizycie kazała mi schodzić, a na następnej znów przepisała. Dziś już w ogóle nic na ten temat nie mówiła, a ja nie spytałam. Pożegnałam się z nią właśnie i szukam nowej. Chciałbym mieć wreszcie miła lekarke, do której nie będę bała się odezwać. Ta była skuteczna, ale w kontakcie ciężka jak dla mnie. Dziś dosyć po chamsku rzuciła mi tekst ze "siedzę w domu na zwolnieniu, nic nie robię i mogłabym sobie ciśnienie mierzyć zamiast się opalać" . No i ciśnienie to mi wtedy na pewno podniosła.. Nagle moja opalenizna jej przeszkadza (po 1,5 miesiąca wynurzylam się z domu) a nie widzi mojej opryszczki, która mam już 2 raz. Cieszę się że skończyły się moje wizyty u niej.
Co to za lekarz??? Z kliniki?
Olej ja i nie sie nie przejmuj moja droga ;-)
Znajdź dobrego lekarza który będzie mógł poprowadzić Twoja ciążę do końca i spokojnie... bez zbędnych nerwów:)

reklama
@shaggy kochana powodzenia na wizycie ! Cudownych widoków ❤✊

@Gotart ja bralam do 8tc ;) oczywiście stopniowo się schodzi z leków.. nie tak, że "mogę już przestać brać " :)
I sprawa oczywistą , że musisz zmienić lekarza! Co za sucz!

Dziewczynki pytanie z rana może mało estetyczne ale życiowe ważne.
Czy po punkcji miałyście problem z kupskiem? Znaczy tak Was bolał brZuch że ciężko się było załatwić? Mi się wydaje ze mam obolały brzuch i podświadomie zatzymuję.
[emoji258][emoji258][emoji258][emoji258][emoji258][emoji258] kwiatki dla równowagi tematycznej. ;) ;)

A badanie robiłaś po owulacji? Tak czy inaczej myśle ze da ci intralipid na te NK i ze powie ze ten stosunek cd4 i cd8 ciut dla niego za duży. Ale ja nawet immunosupresyjnego leczenia na to nie miałam poza intralipidem i encortonem, mówię o tym leczeniu co 3 miesiace działa. A wyniki podobne :)
Dziękuję bardzo. A co Ci jeszcze @Koniczyna82 zlecił do badań?
Ja mam test test DNA badanie mutacji V leiden i ANA 1
Ja będę przeszczesliwa jak tylko to mi zleci :):D

reklama
Do góry