gosia321
Fanka BB :)
Ale musisz stopniowo odstawiac np.3dz 2x1 kolejne 3 dni 1x1 i pozniej bezNo właśnie to były prywatne wizyty... Czyli ja już chyba mogę przestać brać, bo prawie mam 16 tydz...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale musisz stopniowo odstawiac np.3dz 2x1 kolejne 3 dni 1x1 i pozniej bezNo właśnie to były prywatne wizyty... Czyli ja już chyba mogę przestać brać, bo prawie mam 16 tydz...
Najlepiej załatwić kupę przed punkcja... Ja teraz mam problemy z z zatwardzeniami mówi lekarz że to od progresteronu... Ja za pierwsze 2 procedury to bałam się kupę robić żeby zarodek mi nie wypadł takie pojęcie miałam...Dziewczynki pytanie z rana może mało estetyczne ale życiowe ważne.
Czy po punkcji miałyście problem z kupskiem? Znaczy tak Was bolał brZuch że ciężko się było załatwić? Mi się wydaje ze mam obolały brzuch i podświadomie zatzymuję.
[emoji258][emoji258][emoji258][emoji258][emoji258][emoji258] kwiatki dla równowagi tematycznej.
Kochana na ten bol brzucha bierz nospe i paracetamol. Bol brzuch po punkcji to norma ja nie moglam sie wyprostowac przez 3 dni A na twardsze sprawy moze sliwki szybciej i bezbolesnie pojdzie a teraz sezonDziewczynki pytanie z rana może mało estetyczne ale życiowe ważne.
Czy po punkcji miałyście problem z kupskiem? Znaczy tak Was bolał brZuch że ciężko się było załatwić? Mi się wydaje ze mam obolały brzuch i podświadomie zatzymuję.
[emoji258][emoji258][emoji258][emoji258][emoji258][emoji258] kwiatki dla równowagi tematycznej.
U mnie nerwy działają w drugą stronę i z kibla zejść nie mogłam ale jak brałam progresteron to miałam z tym problemy, mi pomagało siemię lniane,jedną lyzeczka na 3/4 szklanki i wc było mojeDziewczynki pytanie z rana może mało estetyczne ale życiowe ważne.
Witaj w klubie mnie sliwki ratujaNajlepiej załatwić kupę przed punkcja... Ja teraz mam problemy z z zatwardzeniami mówi lekarz że to od progresteronu... Ja za pierwsze 2 procedury to bałam się kupę robić żeby zarodek mi nie wypadł takie pojęcie miałam...
Tak jest miałam badania skurczy macicy skurcze niewyczuwalne a byly .Chyba kosztuje 800 zl i faktycznie dziala tylko kilka godzin po podaniu ale te kilka godzin jest bardzo wazne. Chyba @Ewunka miala badania przy atosibanie i on faktycznie wycisza skurcze ktore czasem sa bezbolesne ale sa. Ja bralam do 2 transferow i jak bede wracac po rodzeństwo to wezme tez
@Biedroneczka83 - miałam podobnie. Wypij szklankę przegotowanej cieplej wody malymi łyczkami i duzo blonnika - powodzonkaDziewczynki pytanie z rana może mało estetyczne ale życiowe ważne.
@Never give up tylko te badania Dna mutacji v szukaj gdzieś taniej bo w invicta drogo. Dziewuszki zapewne podpowiedzą gdzie.Dziękuję bardzo. A co Ci jeszcze @Koniczyna82 zlecił do badań?
Ja mam test test DNA badanie mutacji V leiden i ANA 1
Ja będę przeszczesliwa jak tylko to mi zleci
Dziewczyny 8.07 dostałam miesiączkę ,23.07 byłam umówiona do gin żeby sprawdzić czy mój „polip „ zniknął . I faktycznie nic nie było macica czysta . Pani gin na prawym jajniki zauważyła pecherzyki no i niby bylo to normalne bo byłam w połowie cyklu , endometrium było bardzo cienkie a dwa dni po wizycie dostałam znowu @@@. Jak to możliwe ? Teraz siedzę i się zastanawiam czy aby ta Pani jest kompetentna i czy się nie myli(może to torbiele a nie pecherzyki ). W czwartek mam prp ... Co robić ?? Iść się przebadać do kogoś innego ?? Co byście zrobiły na moim miejscu ??