reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Qwa baby dajcie spokój z tą Niną błagam :p

@Kurcia No właśnie pytałam doktorka co mi da na skurcze - chodziło o spasmoline a wpisał też atosiban do transferu. Troche sie zastanawiam czy to potrzebne, bo nigdy tego nie miałam a ciąże były... tym bardziej, że jestem juz goła i wesoła hmmmm Za to wpisał też AH od razu, mam nadzieję, że nikt nie będzie kwestionował ;)
btw - za mrożenie zarodków to kiedy się płaci? mrożą po 2 na 1 cryotopie czy nie chcą?
Asia z mojaje perspektywy I przejść to on nic nie pomaga bardziej ta spasmolina działał na skurcze niż on. Jak mi podali za 2 wszczepieniem to kroplowka z 5 godzin szla I działało to może z 6 wróciłam do domu i skorcze były... najgorsza jest cena bo chyba 900 zl kosztuje

Dziewczynki pytanie z rana może mało estetyczne ale życiowe ważne.
Czy po punkcji miałyście problem z kupskiem? Znaczy tak Was bolał brZuch że ciężko się było załatwić? Mi się wydaje ze mam obolały brzuch i podświadomie zatzymuję.
[emoji258][emoji258][emoji258][emoji258][emoji258][emoji258] kwiatki dla równowagi tematycznej. ;) ;)
Ty to mi zawsze humor poprawisz [emoji23] taaa problem z kupskiem po punkcji jest czesto spotykany. W moim przypadku nawet śliwki z wodą nie pomogły.

Asia z mojaje perspektywy I przejść to on nic nie pomaga bardziej ta spasmolina działał na skurcze niż on. Jak mi podali za 2 wszczepieniem to kroplowka z 5 godzin szla I działało to może z 6 wróciłam do domu i skorcze były... najgorsza jest cena bo chyba 900 zl kosztuje
Chyba kosztuje 800 zl i faktycznie dziala tylko kilka godzin po podaniu ale te kilka godzin jest bardzo wazne. Chyba @Ewunka miala badania przy atosibanie i on faktycznie wycisza skurcze ktore czasem sa bezbolesne ale sa. Ja bralam do 2 transferow i jak bede wracac po rodzeństwo to wezme tez

No niby wrocilam ale jak widzisz dolek u mnie przoduje, mam nadzieje ze po wakacjach dojde do siebie bo poki co to tylko Was tutaj doluje .. ale obiecuje sie poprawic!
Oj kochana każda ma gorszy i lepszy dzień to normalne.... mi doskwiera męża praca czyli moja samotność ale tak już jest niestety i narazie musi być :( a z tego co pamiętam to na forum zawsze się wspierałyśmy więc śmiało dołuj nas ile chcesz a my Ciebie podniesiemy z tego dołka :)
odnośnie tatuażu męża .... hmmm nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem .... Ale jakaś nauczkę musisz mu dac... Tak aby pamiętał że żony to trzeba się słuchać :D

reklama
Do góry