reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Do której tygodnia ciąży bralyscie luteine? Moja gin trochę nieprzytomna jest. Na jednej wizycie kazała mi schodzić, a na następnej znów przepisała. Dziś już w ogóle nic na ten temat nie mówiła, a ja nie spytałam. Pożegnałam się z nią właśnie i szukam nowej. Chciałbym mieć wreszcie miła lekarke, do której nie będę bała się odezwać. Ta była skuteczna, ale w kontakcie ciężka jak dla mnie. Dziś dosyć po chamsku rzuciła mi tekst ze "siedzę w domu na zwolnieniu, nic nie robię i mogłabym sobie ciśnienie mierzyć zamiast się opalać" . No i ciśnienie to mi wtedy na pewno podniosła.. Nagle moja opalenizna jej przeszkadza (po 1,5 miesiąca wynurzylam się z domu) a nie widzi mojej opryszczki, która mam już 2 raz. Cieszę się że skończyły się moje wizyty u niej.
Co to za lekarz??? Z kliniki?
Olej ja i nie sie nie przejmuj moja droga ;-)
Znajdź dobrego lekarza który będzie mógł poprowadzić Twoja ciążę do końca i spokojnie... bez zbędnych nerwów:)

reklama
@shaggy kochana powodzenia na wizycie ! Cudownych widoków ❤✊

@Gotart ja bralam do 8tc ;) oczywiście stopniowo się schodzi z leków.. nie tak, że "mogę już przestać brać " :)
I sprawa oczywistą , że musisz zmienić lekarza! Co za sucz!

Dziewczynki pytanie z rana może mało estetyczne ale życiowe ważne.
Czy po punkcji miałyście problem z kupskiem? Znaczy tak Was bolał brZuch że ciężko się było załatwić? Mi się wydaje ze mam obolały brzuch i podświadomie zatzymuję.
[emoji258][emoji258][emoji258][emoji258][emoji258][emoji258] kwiatki dla równowagi tematycznej. ;) ;)

A badanie robiłaś po owulacji? Tak czy inaczej myśle ze da ci intralipid na te NK i ze powie ze ten stosunek cd4 i cd8 ciut dla niego za duży. Ale ja nawet immunosupresyjnego leczenia na to nie miałam poza intralipidem i encortonem, mówię o tym leczeniu co 3 miesiace działa. A wyniki podobne :)
Dziękuję bardzo. A co Ci jeszcze @Koniczyna82 zlecił do badań?
Ja mam test test DNA badanie mutacji V leiden i ANA 1
Ja będę przeszczesliwa jak tylko to mi zleci :):D

reklama
Do góry