chlopkers
Fanka BB :)
Ale wiesz, nasz kocur to tylko do bialego malzenstwa sie nadaje [emoji38] sliczna kicia [emoji7]Zobacz załącznik 881886 A Mia meza szukala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale wiesz, nasz kocur to tylko do bialego malzenstwa sie nadaje [emoji38] sliczna kicia [emoji7]Zobacz załącznik 881886 A Mia meza szukala
Kiedy i gdzie?! Jestem!!
Moze po prostu jakis rodzinny wypadzik, do kina, wesolego miasteczka, do restauracji. A potem malego fik do lozka a wy otworzcie winczakoCzesto sie dzielimy bo nie mamy co z dzieckiem zrobic i tak jak teraz nie bylo ich dwa tygodnie bo ja nie moglam sie z domu ruszyc Poza tym nie mamy nianki a wiec my w ogole nie wychodzimy wspolnie.
Dziekuje Wam bardzo za pomoc w przetrwaniu tego wieczoru, jakos musi byc!
Ale piekny kotel :*Dwa razy mi mowic nie trzeba [emoji38] oto nasze 7.5kg kociego szczescia [emoji6]Zobacz załącznik 881880Zobacz załącznik 881881Zobacz załącznik 881882Zobacz załącznik 881883
No to cale szczescie ze zmieniasz ta Pania na inna chodzilas prywatnie bo za takie teksty to ja bym jej wiazanke poslala. No chyba ze na nfz to juz inna bajka.Do której tygodnia ciąży bralyscie luteine? Moja gin trochę nieprzytomna jest. Na jednej wizycie kazała mi schodzić, a na następnej znów przepisała. Dziś już w ogóle nic na ten temat nie mówiła, a ja nie spytałam. Pożegnałam się z nią właśnie i szukam nowej. Chciałbym mieć wreszcie miła lekarke, do której nie będę bała się odezwać. Ta była skuteczna, ale w kontakcie ciężka jak dla mnie. Dziś dosyć po chamsku rzuciła mi tekst ze "siedzę w domu na zwolnieniu, nic nie robię i mogłabym sobie ciśnienie mierzyć zamiast się opalać" . No i ciśnienie to mi wtedy na pewno podniosła.. Nagle moja opalenizna jej przeszkadza (po 1,5 miesiąca wynurzylam się z domu) a nie widzi mojej opryszczki, która mam już 2 raz. Cieszę się że skończyły się moje wizyty u niej.
A 4 opcja jest zrobienie z tego innego tatuazuEhhh. Jest jeszcze trzecia opcja - usuniecie laserem. Ale to musialby sie zgodzic
Moja szefowa byla Wanda i kawal z niej suki niestety mobingowala caly oddzialNo weź... ja znam tylko tą od Piotrusia Pana a to taka miła dziewczyna!