reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A co u ciebie? Nie odzywalas sie do nas. Mi lekarz mowil, ze mozna od razu w następnym cyklu ruszac z crio, ale my wolelismy zrobić przerwę na wakacje a potem wpadłam zeby jednak sprawdzić immunologie i tak to sie przeciagnelo...
U mnie jak widzisz kochana jestem po nie udanym transferze i teraz chcemy zabrac mrozaczki ale niewiem jak dlugo to wszystko potrwa i wogole jestem zielona w tym.

reklama
W związku z tym ,że doczytałam:
@Dziunia12 -tu naprawdę nie ma osób nieżyczliwych,,dalej nie będę skrobać bo @dżoasia wszystko już napisała-aż poczułam wyrzuty ,że tak mało się udzielam:p
Anetko trzymam kciukasy dalej nieustająco-jak pisała @Biedroneczka83 -niech ta piękna Kobieta też ma rozstępy:D:D:D-nie widziałam osobiście ,ale pamiętam ze zdjęć:p

@dżoasia -nic nie odpisałaś na kopniaki i lody-rozumim,że nie zapraszasz:hmm::hmm::hmm:
Ale i tak wiem,że będzie git- i jak Ktoś juz wspomniał-żem Cię widziała to naturalnie dla Ciebie szybciej serducho bije:D:D:D

A się rozpisałammmmmmm:szok: :szok::szok::szok:
Sylwunia, no sooooooooorrrrrrrrry, że Ci nie odpisałam :D Ciebie zawsze i wszędzie zapraszam, choćbyś miała mnie skopać nie tylko po dupsku :p

My już po USG genetycznym, serce mi biło co nie miara, ale przeżyłam;-) u nas wszystko dobrze, doktor nie stwierdził żadnych nieprawidlowosci, wszystko dobrze się rozwija;-)ufff...kochane jestem taka szczęśliwa;-) dzieciątko ma już 6,7 cm także kawał człowieka. Zmienili mi tylko termin porodu z 3 lutego na 30 stycznia;-) i moje przeczucia się nie sprawdzily, czułam że będzie dziewczynka a mamy zdrowego synka!!!!;-)
Cudowne wiadomosci gratulacje kochana :*

Przeczytałam wszystkie książki o losach dari o nowej też czytałam, przy mojej dwójce muszę wygospodarować czas na to nowa część [emoji2] ale kiedy [emoji85]
Juz Ci kiedys pisalam ze Ty kestes dla mnie Miszczuniem. Jak Ty ogarniasz codziennie dwojeczke zdazylas.zrobic niemalze kaloryfer na brzuchu prawoe od razu po pprodzoe[emoji4] codziennie odkurzasz i teraz mi mowisz ze keszcze sagi czytasz. Przyznaj sie ze masz babcie do pomocy.24h [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Juz Ci kiedys pisalam ze Ty kestes dla mnie Miszczuniem. Jak Ty ogarniasz codziennie dwojeczke zdazylas.zrobic niemalze kaloryfer na brzuchu prawoe od razu po pprodzoe[emoji4] codziennie odkurzasz i teraz mi mowisz ze keszcze sagi czytasz. Przyznaj sie ze masz babcie do pomocy.24h [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Weee, a w domu czystko jak u perfekcyjnej (chyba że ma dobrego photoshopa) :D
Do tego rowerki pierdoletki - ja jestem naprawdę pełna podziwu i zazdraszczam umiejętności organizacyjnych!

Ja tez tak przypuszczam. Zadna naprotechnolohia tylko in vitro musialo byc ale trzeba miec jaja jak Rozenek zeby sie przyznac a ja by pewno z Kościoła wywalili za prawde. Nie lubie tej baby
No szczegolnie, ze ona taka na maksa zaangazowana w prawicowe i koscielne zycie [emoji6] to tak jak mowil kiedys prof Debski, ze on najwiecej pacjentow do aborcji ze wskazaniami uszkodzen plodu to mial wlasnie sposrod tych prolife [emoji6] co to w sejmie krzycza najglosniej, zeby zmuszac kobiety do rodzenia chorych dzieci, ale jak ich cos takiego spotkalo, tlumaczyli mu ze to WYJATKOWA sytuacja[emoji35] zaklamane sqrw..yny

reklama
A miałaś transfer z mrożaczków czy świeżaczków?
Ostatnia procedura oba transfery z mrozakow. Po punkcji mialam leczenie immunologiczne od Pasikonika i dopiero pozniej transfer. 1 transfer z nasieniem emka ciaza biochemiczna 2 transfer z nasieniem dawcy ciaza ktora wlasnie trwa :)
Przed leczeniem immunologicznym nigdy beta nie drgnela nawet przy naturalnych dtaraniach jak nasienie jeszcze bylo.dobre

Do góry