Ja mam w piątek wizyte i juz uorzedzilam meza ze mnie goli... Zbladl ale przelknal sline i powiedzual ze da radę ehhh krew bedzie tryskacHaha widzę nie tylko ja tak mam dzień przed wizytą w wannie istna kamasutra, żeby zgolić wszystko idealnie, nawet męża wołam żeby sprawdził czy gdzieś nie ominęłam, a tak ogólnie to mam to gdzieś, bo i tak nie widzę co tam się dzieje haha
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
A najlepsze jest to, że teraz mnóstwo ludzi musi oddawać te 500+, bo rzekomo niezgodnie z prawem pobieraliDokladnie, ja generalnie mam bardzo nie po drodze z obecna opcja rzadzaca, od strony wszystkich pogladow, podejscia do kobiet, do zycia, do srodowiska naturalnego, aktualnej pozycji kk w panstwie, wsparcia ruchow rasistowskich typu ONR, mam total lewicowe poglady, ale za to ze w imie swoich popieprzonych ideologii zabrali dofinansowanie do procedury medycznej jaka jest ivf, totalnie nie szanuje tych ludzi i kazdego dnia mam myslawe czy dobrze robimy budujac dom w Polsce [emoji58] taka prawda, ze oni maja spoleczenstwo w glebokim powazaniu, zabrali np kase z ivf zeby miec na kielbase wyborcza jaka jest 500+, kupili sobie glosy, daja tym ktorym sie nie chce pracowac, a nie ludziom realnie potrzebujacym.. ehh temat rzeka.. a temu wszystkiemu przyklaskuje pewien brzuchaty jegomosc w toruniu i reszta czarnej bandy [emoji34] ehh szkoda nerwow
chlopkers
Ja zaczynalam dzien przed crio. A przy swiezym zarodku chyba juz od dnia punkcji, ale kurcze nie daje sobie glowy uciacLaski leze pod kroplowa i zrrkam na zalecenia po crio i widze frexyparyne 1 amp dziennie ale brak info kiedy zaczac. Jak mialyscie??
misis188
Dzis miala cc. Jeszcze sie chyba nie odezwalaDziewczynki, ja dopiero niedawno z pracy wrocilam i w koncu udalo mi sie ogarnac co piszecie. Widze ze fajny dzien, trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki.
Ale nie doczytalam co z walczaca o szczescie, sa ksiezniczki juz na swiecie????
Sciskam Was mocno
Szczescie1986
Asiulka masz race zrobię tak jednak Pasnik mi bardziej w sercu leżySpokojnie, nie zaszkodzisz. Tylko jak ci powiedzą co chcą ci dać to skonsultuj się z Paśnikiem czy to nie będzie kolidowało z lekami od niego.
@anett96 ty cały czas ten encorton bierzesz czy robiłaś przerwę?
misis188
Teraz jest jeszcze 300+ i pomysł z emeryturami dla matek które urodziły bodajze 4 dzieci. Przekupuja ludzi i Ci slepi nie widza jak roz....ja Polske. Krew mnie zalewa jak slysze PISA najlepsze jest to, że teraz mnóstwo ludzi musi oddawać te 500+, bo rzekomo niezgodnie z prawem pobierali
chlopkers
Hehe nie ma sie czego bac. Ja jakos mam tak ze ufam anestezjologom w stu procentach. Nie wiem czy to sie nie wzielo (tylko sie nie smiejcie) z tego ze stooo lat temu, gdy jako gowniarz ogladalam taki serial o Szpitalu w Lesnej Gorze [emoji23] to Malgorzata Foremniak grala dr Zosie Burska i ona byla anestezjologiem [emoji16] i tak ja tam kurde lubilam ze mi tak zostalo chybaDziewczyny nowe i nas podczytujace gdyby któraś obawiał się narkozy opowiem że szczegółami takiej panikary jak ja tutaj nie było chciałam w pewnym momencie nawet lekarzy przekroić żeby mi zrobili w miejscowym znieczuleniu teraz wiem że to było najlepsze wyjście, punkcje przeprowadzał mój lekarz a jak zasypiam to mnie trzymał mój lekarz za palca u nogi gdyby ktoras nów się bała odpowiem na każde pytanie...
ilmenau
Nie moga mi podać nic bo chcą mi dobrać jakieś leki bo im wywalilam moja immunologie i kazali oddać krew i teraz mówią ,ze to jest coś nie tsk skoro mi on się nie przykleja i przed nie umówieniem się z dr nie moga mi nic dać ,a akurat 31 to już 10 dc wiec dupa
Umow sie na 01.08, to bedzie 11 dzien. Ja w tym cyklu crio mialam sie zglosic na kontrolę endo wlasnie w 11-13 dc, wczesniej od 3 dnia bralam estrofem
dżoasia
a ja już mam wyebane nie denerwuje sie bo do psychiatrów na nfz tez pewnie terminy długieTeraz jest jeszcze 300+ i pomysł z emeryturami dla matek które urodziły bodajze 4 dzieci. Przekupuja ludzi i Ci slepi nie widza jak roz....ja Polske. Krew mnie zalewa jak slysze PIS
reklama
Hehe dokladnie dzoasia a juz niedlugo jak bedziesz w ciazy to na dole bedziesz sie depilowactylko dla lekarza
Hehe dopoki nue da zielonego swiatla na zabawe z malzem
Ha, ha...przyjdzie czas, że to małż Was będzie depilował dla lekarza, bo Wam brzuch będzie przysłaniał
Podziel się: