reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Aneta, to samo sobie mowie caly miesiac szczegolnie jak widze ze wlasnie teraz rodza wszystkie dziewczyny ktore zaczynaly razem z nami! Oj ciezki ten miesiac dla mnie [emoji853]
Mialam podobnie po lyzeczkowaniu jak wrocilam do pracy po dlugiej nieobecnosci i kolega sie pochwalil ze zona jest w ciazy i ze ma termin porodu na przelom wrzesien/pazdziernik, a ja sobie uswiadomilam ze gdyby puste jako nie okazalo sie puste rodzilabym w tyn samym terminie [emoji58]

reklama
W związku z tym ,że doczytałam:
@Dziunia12 -tu naprawdę nie ma osób nieżyczliwych,,dalej nie będę skrobać bo @dżoasia wszystko już napisała-aż poczułam wyrzuty ,że tak mało się udzielam:p
Anetko trzymam kciukasy dalej nieustająco-jak pisała @Biedroneczka83 -niech ta piękna Kobieta też ma rozstępy:D:D:D-nie widziałam osobiście ,ale pamiętam ze zdjęć:p

@dżoasia -nic nie odpisałaś na kopniaki i lody-rozumim,że nie zapraszasz:hmm::hmm::hmm:
Ale i tak wiem,że będzie git- i jak Ktoś juz wspomniał-żem Cię widziała to naturalnie dla Ciebie szybciej serducho bije:D:D:D

A się rozpisałammmmmmm:szok: :szok::szok::szok:

Dobry wieczór kochane a wiec już jutro idę na bete zobaczę jak tam moje maluszki , mam mały problem bo od wczorajszej nocy boli mnie jajnik prawy co jakiś czas , i boje się ,ze może być ciąża pozamaciczna ale trzymam te myśli z dala od siebie , mam nadzieje,ze boli dlatego ,ze za pare dni powinna być @ i coś mu odwala, boje się jak diabli ale nie mogę wytrzymać i robię już jutro to będzie 8dzien myślicie ze powinno już coś wyjść ??? ;)
Tak. 8dpt dla blastki to juz powinno juz wyjsc w pozytywnej becie [emoji4]

Hej dziewczynki.Mam pytanie do dziewczyn ktore podchodzily do transferu mrozonych zarodkow,jak dlugo trwa procedura i czy trzeba specjalnie sie przygotowac ?
od początku cyklu dostajesz leki typu medrol i estrofem. oczywiście wizyta przed okresem albo 2dc. A potem monitoring czy Endo rosnie. jak ustali termin transferu to powie od kiefy progesteron. A witaminy bierzesz juz. ja miala. femibion ovitrel i dużo kwasu foliowego. ja okres mialam 23.12 a transfer 5 dniowej blastki mialam 09.01.

Hej dziewczynki.Mam pytanie do dziewczyn ktore podchodzily do transferu mrozonych zarodkow,jak dlugo trwa procedura i czy trzeba specjalnie sie przygotowac ?
Kochana zalezy czy bedziesz na cyklu sztucznym czy naturalnym. Ja zawsze bylam na sztucznym, od 2dc zaczybalam brac leki i kolo 8-10 dc byl podglad i decyzha o transferze. Na naturalnym nigdy nie mialam.crio wiec nir pomoge

A co u ciebie? Nie odzywalas sie do nas. Mi lekarz mowil, ze mozna od razu w następnym cyklu ruszac z crio, ale my wolelismy zrobić przerwę na wakacje a potem wpadłam zeby jednak sprawdzić immunologie i tak to sie przeciagnelo...

reklama
od początku cyklu dostajesz leki typu medrol i estrofem. oczywiście wizyta przed okresem albo 2dc. A potem monitoring czy Endo rosnie. jak ustali termin transferu to powie od kiefy progesteron. A witaminy bierzesz juz. ja miala. femibion ovitrel i dużo kwasu foliowego. ja okres mialam 23.12 a transfer 5 dniowej blastki mialam 09.01.
Ja biore witaminy rozne,jestem dwa dni po odstawieniu lekow po nie udanym transferze i teraz ide na wizyte do lekarza co mamy robic dalej.

Do góry