reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mialam podobnie po lyzeczkowaniu jak wrocilam do pracy po dlugiej nieobecnosci i kolega sie pochwalil ze zona jest w ciazy i ze ma termin porodu na przelom wrzesien/pazdziernik, a ja sobie uswiadomilam ze gdyby puste jako nie okazalo sie puste rodzilabym w tyn samym terminie [emoji58]

U mnie znajomy z pracy partnera ma przywitac synka w grudniu, gdyby u nas nie okazalo sie, ze biochemiczna to mielibysmy podobny termin. Oczywiscie zycze im jak najlepiej ale Tez zawsze staram sie blokowac mysli o tym bo wtedy mi przykro i zaczynam myslec co by bylo gdyby :(

reklama
Nie moga mi podać nic bo chcą mi dobrać jakieś leki bo im wywalilam moja immunologie i kazali oddać krew i teraz mówią ,ze to jest coś nie tsk skoro mi on się nie przykleja i przed nie umówieniem się z dr nie moga mi nic dać ,a akurat 31 to już 10 dc wiec dupa
Rozumiem ze nie chcesz ich uswiadomic ze Ty juz masz zalecenia najlepszego immunologa w Pl?

[emoji20][emoji20] i mysle ze Wasza sytuacja jest rownie przykra jak osob nieplodnych [emoji20] niby mozecie a tak naprawde to rosyjska ruletka [emoji58] poyebane to zycie na maksa
pogodzilam się z tym. póki jest możliwość medyczna. póki zdrowie dopisuje i praca jest wiec da człowiek radę. Teraz Sebus za dwa miesiące sie urodzi i wszystko będzie piękne:)

My już po USG genetycznym, serce mi biło co nie miara, ale przeżyłam;-) u nas wszystko dobrze, doktor nie stwierdził żadnych nieprawidlowosci, wszystko dobrze się rozwija;-)ufff...kochane jestem taka szczęśliwa;-) dzieciątko ma już 6,7 cm także kawał człowieka. Zmienili mi tylko termin porodu z 3 lutego na 30 stycznia;-) i moje przeczucia się nie sprawdzily, czułam że będzie dziewczynka a mamy zdrowego synka!!!!;-)
Gratuluje!!! [emoji8]

reklama
Dobry wieczór kochane a wiec już jutro idę na bete zobaczę jak tam moje maluszki , mam mały problem bo od wczorajszej nocy boli mnie jajnik prawy co jakiś czas , i boje się ,ze może być ciąża pozamaciczna ale trzymam te myśli z dala od siebie , mam nadzieje,ze boli dlatego ,ze za pare dni powinna być @ i coś mu odwala, boje się jak diabli ale nie mogę wytrzymać i robię już jutro to będzie 8dzien myślicie ze powinno już coś wyjść ??? ;)
Kciuki kochana juz zaciskam ✊✊✊❤❤
W 8 dpt beta juz powinn pokazac co tam sie dzieje z twoimi.bablami. A bol jajnika mam nadzieje ze to odzywa sie twoja torbiel. Prosze mi tu bez czarnych mysli tylko same pozytywne o swoich dzieciaczkach :*

Do góry