reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mialam podobnie po lyzeczkowaniu jak wrocilam do pracy po dlugiej nieobecnosci i kolega sie pochwalil ze zona jest w ciazy i ze ma termin porodu na przelom wrzesien/pazdziernik, a ja sobie uswiadomilam ze gdyby puste jako nie okazalo sie puste rodzilabym w tyn samym terminie [emoji58]

U mnie znajomy z pracy partnera ma przywitac synka w grudniu, gdyby u nas nie okazalo sie, ze biochemiczna to mielibysmy podobny termin. Oczywiscie zycze im jak najlepiej ale Tez zawsze staram sie blokowac mysli o tym bo wtedy mi przykro i zaczynam myslec co by bylo gdyby :(

reklama
Nie moga mi podać nic bo chcą mi dobrać jakieś leki bo im wywalilam moja immunologie i kazali oddać krew i teraz mówią ,ze to jest coś nie tsk skoro mi on się nie przykleja i przed nie umówieniem się z dr nie moga mi nic dać ,a akurat 31 to już 10 dc wiec dupa
Rozumiem ze nie chcesz ich uswiadomic ze Ty juz masz zalecenia najlepszego immunologa w Pl?

[emoji20][emoji20] i mysle ze Wasza sytuacja jest rownie przykra jak osob nieplodnych [emoji20] niby mozecie a tak naprawde to rosyjska ruletka [emoji58] poyebane to zycie na maksa
pogodzilam się z tym. póki jest możliwość medyczna. póki zdrowie dopisuje i praca jest wiec da człowiek radę. Teraz Sebus za dwa miesiące sie urodzi i wszystko będzie piękne:)

My już po USG genetycznym, serce mi biło co nie miara, ale przeżyłam;-) u nas wszystko dobrze, doktor nie stwierdził żadnych nieprawidlowosci, wszystko dobrze się rozwija;-)ufff...kochane jestem taka szczęśliwa;-) dzieciątko ma już 6,7 cm także kawał człowieka. Zmienili mi tylko termin porodu z 3 lutego na 30 stycznia;-) i moje przeczucia się nie sprawdzily, czułam że będzie dziewczynka a mamy zdrowego synka!!!!;-)
Gratuluje!!! [emoji8]

reklama
Dobry wieczór kochane a wiec już jutro idę na bete zobaczę jak tam moje maluszki , mam mały problem bo od wczorajszej nocy boli mnie jajnik prawy co jakiś czas , i boje się ,ze może być ciąża pozamaciczna ale trzymam te myśli z dala od siebie , mam nadzieje,ze boli dlatego ,ze za pare dni powinna być @ i coś mu odwala, boje się jak diabli ale nie mogę wytrzymać i robię już jutro to będzie 8dzien myślicie ze powinno już coś wyjść ??? ;)
Kciuki kochana juz zaciskam ✊✊✊❤❤
W 8 dpt beta juz powinn pokazac co tam sie dzieje z twoimi.bablami. A bol jajnika mam nadzieje ze to odzywa sie twoja torbiel. Prosze mi tu bez czarnych mysli tylko same pozytywne o swoich dzieciaczkach :*

Do góry