reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A co u ciebie? Nie odzywalas sie do nas. Mi lekarz mowil, ze mozna od razu w następnym cyklu ruszac z crio, ale my wolelismy zrobić przerwę na wakacje a potem wpadłam zeby jednak sprawdzić immunologie i tak to sie przeciagnelo...
U mnie jak widzisz kochana jestem po nie udanym transferze i teraz chcemy zabrac mrozaczki ale niewiem jak dlugo to wszystko potrwa i wogole jestem zielona w tym.

reklama
W związku z tym ,że doczytałam:
@Dziunia12 -tu naprawdę nie ma osób nieżyczliwych,,dalej nie będę skrobać bo @dżoasia wszystko już napisała-aż poczułam wyrzuty ,że tak mało się udzielam:p
Anetko trzymam kciukasy dalej nieustająco-jak pisała @Biedroneczka83 -niech ta piękna Kobieta też ma rozstępy:D:D:D-nie widziałam osobiście ,ale pamiętam ze zdjęć:p

@dżoasia -nic nie odpisałaś na kopniaki i lody-rozumim,że nie zapraszasz:hmm::hmm::hmm:
Ale i tak wiem,że będzie git- i jak Ktoś juz wspomniał-żem Cię widziała to naturalnie dla Ciebie szybciej serducho bije:D:D:D

A się rozpisałammmmmmm:szok: :szok::szok::szok:
Sylwunia, no sooooooooorrrrrrrrry, że Ci nie odpisałam :D Ciebie zawsze i wszędzie zapraszam, choćbyś miała mnie skopać nie tylko po dupsku :p

My już po USG genetycznym, serce mi biło co nie miara, ale przeżyłam;-) u nas wszystko dobrze, doktor nie stwierdził żadnych nieprawidlowosci, wszystko dobrze się rozwija;-)ufff...kochane jestem taka szczęśliwa;-) dzieciątko ma już 6,7 cm także kawał człowieka. Zmienili mi tylko termin porodu z 3 lutego na 30 stycznia;-) i moje przeczucia się nie sprawdzily, czułam że będzie dziewczynka a mamy zdrowego synka!!!!;-)
Cudowne wiadomosci gratulacje kochana :*

Przeczytałam wszystkie książki o losach dari o nowej też czytałam, przy mojej dwójce muszę wygospodarować czas na to nowa część [emoji2] ale kiedy [emoji85]
Juz Ci kiedys pisalam ze Ty kestes dla mnie Miszczuniem. Jak Ty ogarniasz codziennie dwojeczke zdazylas.zrobic niemalze kaloryfer na brzuchu prawoe od razu po pprodzoe[emoji4] codziennie odkurzasz i teraz mi mowisz ze keszcze sagi czytasz. Przyznaj sie ze masz babcie do pomocy.24h [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Juz Ci kiedys pisalam ze Ty kestes dla mnie Miszczuniem. Jak Ty ogarniasz codziennie dwojeczke zdazylas.zrobic niemalze kaloryfer na brzuchu prawoe od razu po pprodzoe[emoji4] codziennie odkurzasz i teraz mi mowisz ze keszcze sagi czytasz. Przyznaj sie ze masz babcie do pomocy.24h [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Weee, a w domu czystko jak u perfekcyjnej (chyba że ma dobrego photoshopa) :D
Do tego rowerki pierdoletki - ja jestem naprawdę pełna podziwu i zazdraszczam umiejętności organizacyjnych!

Ja tez tak przypuszczam. Zadna naprotechnolohia tylko in vitro musialo byc ale trzeba miec jaja jak Rozenek zeby sie przyznac a ja by pewno z Kościoła wywalili za prawde. Nie lubie tej baby
No szczegolnie, ze ona taka na maksa zaangazowana w prawicowe i koscielne zycie [emoji6] to tak jak mowil kiedys prof Debski, ze on najwiecej pacjentow do aborcji ze wskazaniami uszkodzen plodu to mial wlasnie sposrod tych prolife [emoji6] co to w sejmie krzycza najglosniej, zeby zmuszac kobiety do rodzenia chorych dzieci, ale jak ich cos takiego spotkalo, tlumaczyli mu ze to WYJATKOWA sytuacja[emoji35] zaklamane sqrw..yny

reklama
A miałaś transfer z mrożaczków czy świeżaczków?
Ostatnia procedura oba transfery z mrozakow. Po punkcji mialam leczenie immunologiczne od Pasikonika i dopiero pozniej transfer. 1 transfer z nasieniem emka ciaza biochemiczna 2 transfer z nasieniem dawcy ciaza ktora wlasnie trwa :)
Przed leczeniem immunologicznym nigdy beta nie drgnela nawet przy naturalnych dtaraniach jak nasienie jeszcze bylo.dobre

Do góry